Головна Новини Світ США Навіщо в США вкрили "ковдрою" найбільше дерево на планеті (ФОТО)
commentss НОВИНИ Всі новини

Навіщо в США вкрили "ковдрою" найбільше дерево на планеті (ФОТО)

Національному парку загрожують дві лісові пожежі

17 вересня 2021, 18:09
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:

У Сполучених Штатах Америки пожежники рятують дерева. Про це повідомляє видання УНІАН.

Навіщо в США вкрили "ковдрою" найбільше дерево на планеті (ФОТО)

Порятунок парку в США. Фото: facebook.com/SequoiaKingsNPS

Як стало відомо в національному парку "Секвоя" що штаті Каліфорнія, де розташована гай найбільших дерев у світі, працюють співробітники пожежної служби. Вони обертають дерева і покажчики алюмінієвою фольгою, щоб уберегти від лісових пожеж.

Пожежники обернули вже кілька дерев включаючи Генерала Шермана.

Для довідки: Генерал Шерман — це екземпляр секвоядендрона гігантського. Він посідає перше місце у світі за обсягом і масі. Крім того, дерево є одним з найдавніших. Його вік оцінюють у 2300 - 2700 років.

На цей момент парку загрожують дві лісові пожежі. Вогонь може наблизитися до секвой вже найближчими днями. Для ліквідації загорянь мобілізовані кілька сотень пожежників і авіація.

Навіщо в США вкрили ”ковдрою” найбільше дерево на планеті (ФОТО) - фото 2

Фото: facebook.com/SequoiaKingsNPS.

Нагадаємо, раніше видання "Коментарі" повідомляло про те, що в невеликому американському місті Слайделі, яке знаходиться неподалік від Нового Орлеана алігатор напав на пенсіонера. Хижак вчепився в руку чоловікові і відірвав її. Дружина потерпілого вирушила за допомогою, а поранений американець залишився один. Коли вона повернулася на місце інциденту, то не знайшла свого чоловіка. Детально про це читайте в нашому матеріалі.

Також портал "Коментарі" інформував про те, що на південно-західному японському острові відбулося виверження вулкана. Рівень небезпеки було підвищений до третього. Це означає, що в цей момент людям не можна наближатися до вулкану ближче, ніж на два кілометри. Фахівці попереджають про можливість викиду в повітря великих каменів. Детальніше про це читайте в нашій статті.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини