Головна Новини Світ США "Назвав дитину жалюгідною": в США чоловік ударив вчителя свого сина
commentss НОВИНИ Всі новини

"Назвав дитину жалюгідною": в США чоловік ударив вчителя свого сина

14 серпня 2021, 21:04
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:

Кріс Піланд зі штату Пенсільванія побив вчителя свого сина після того, як знайшов грубу записку від неї під завданням, що виконала дитина. Про це пише видання The Sun.

"Назвав дитину жалюгідною": в США чоловік ударив вчителя свого сина

У США чоловік вдарив вчителя свого сина. Фото з відкритих джерел

Батько дитини виявив під одним із завдань свого сина підпис, який поставила вчитель математики. На уроці школярам семи та восьми років була поставлена задача вирішити якомога більше прикладів на віднімання за три хвилини. Всього таких завдань було 60 у списку.

Дитина за встановлений час змогла вирішити 13 прикладів. Однак такий результат не задовольнив педагога. Під цим завданням вона залишила підпис: "Абсолютно жалюгідно, він вирішив 13 завдань за 3 хвилини! Сумно". За інформацією джерела, розлючений батько прийшов у школу і вдарив учителя.

Крім того, чоловік розмістив інформацію про те, що трапилося, в соціальній мережі, де отримав величезну підтримку від інших батьків. Багато хто з них почав ділитися своїми враженнями про цю людину. Однак знайшлися і ті, хто вважав, що вчитель не повинен хвалити дитину за те, що вона виконала роботу гірше, ніж розраховувалося.

Видання Irish Mirror пише, що з ініціативи батька дитини була створена петиція із закликом звільнити педагога, зібравши понад 15 тисяч підписів. З'явилася ще одна петиція, в якій стверджувалося, що жінка не повинна втратити роботу через цей випадок.

Зараз у школі, де стався інцидент, проводиться перевірка.

Нагадаємо, раніше видання "Коментарі" повідомляло про те, що в Італії українка побила поліцейських металевою сушилкою для рушника. Співробітники поліції намагалися затримати дівчину за те, що вона конфліктувала з місцевими жителями. Детальніше про це читайте в нашій статті

Також портал "Коментарі" писав про те, що в Індії рідні побили палицями дівчину і залишили помирати, повісивши на дерево. У побитті брали участь 10 родичів загиблої. Детальніше читайте в матеріалі на нашому сайті




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини