Головна Новини Світ США Не будьте дурнями! Трамп закликав не голосувати за законопроєкт, в якому закладена допомога Україні
commentss НОВИНИ Всі новини

Не будьте дурнями! Трамп закликав не голосувати за законопроєкт, в якому закладена допомога Україні

Колишній президент США Дональд Трамп закликав республіканців у Конгресі проголосувати проти законопроєкту, у якому йдеться про вирішення міграційних питань та закладена допомога Україні, передає портал «Коментарі»

5 лютого 2024, 19:45
Поділіться публікацією:

Дональд Трамп у власній соцмережі Truth Social закликав республіканців "не бути дурнями" і не підтримувати законопроєкт про пакет міжнародної допомоги США, зокрема й для України, та міграційну реформу.

Не будьте дурнями! Трамп закликав не голосувати за законопроєкт, в якому закладена допомога Україні

Трамп просить не допомагати демократам

"Не будьте дурнями! Нам потрібен окремий законопроєкт про кордони та імміграцію. Він не має бути прив'язаний до іноземної допомоги в жодному разі!"
— заявив Трамп.

На його думку, цей законопроєкт може стати подарунком для демократів.

"Цей законопроєкт — чудовий подарунок демократам і смерть для Республіканської партії. Він містить увесь той жах, який демократи накоїли в питаннях імміграції та кордонів, звільняє їх від відповідальності й перекладає все це на плечі республіканців"
, — заявив Трамп.

Нагадаємо, члени Сенату США від обох партій оголосили, що узгодили компромісний варіант законопроєкту. У новій редакції демократи зробили республіканцям багато серйозних поступок щодо обмеження імміграції, але Трамп, очевидно, вважає їх недостатніми.

Портал "Коментарі" повідомляв, що посол України в США Оксана Маркарова розповіла, що 4 лютого Комітет з асигнувань Сенату США оприлюднив текст законопроєкту про пакет міжнародної допомоги США, зокрема й для України, та міграційну реформу, який є умовою підтримки республіканцями міжнародної допомоги США. Як відзначила посол, оприлюднення законопроєкту робить можливим анонсоване напередодні лідером демократів у Сенаті Чаком Шумером голосування 5 лютого за припинення дебатів по законодавчому інструменту (legislative vehicle) для пакету міжнародної допомоги та міграційної реформи, а 7 лютого – голосування вже за сам пакет.

Також портал "Коментарі" розповідав, що Сенат США погодив законопроєкт про допомогу Україні і досліджував, які шанси є на те, що він буде проголосований.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Ігор

5 лютого 2024, 19:57

Чим меньше буде у юдейців красти, тим безпечнішим буде ставати світ. Саме Трамп і республіканці лишаються останньою надією врятувати світ від катастрофи нацизму.


Новини