Головна Новини Світ США Не тільки українські депутати: у США говорять про масштабну аферу американського чиновника
commentss НОВИНИ Всі новини

Не тільки українські депутати: у США говорять про масштабну аферу американського чиновника

Конгресмен США Джордж Сантос отримав обвинувачувальний акт з 23 пунктів щодо своєї діяльності, яка можливо порушує американські закони.

29 листопада 2023, 13:17 comments1571
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Конгрес США розглядає питання забрати мандат у депутата від Республіканської Партії Джорджа Сантоса. Для США це рідкісний випадок, а причиною таких дій стали, ймовірно, брехливі заяви американського чиновника. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на статтю видання Independent під назвою "Неймовірний підйом і драматичне падіння Джорджа Сантоса".

Не тільки українські депутати: у США говорять про масштабну аферу американського чиновника

Конгресмен США Джордж Сантос. Фото з відкритих джерел

Джордж Сантос – це 35-річний американський чиновник, який минулого року потрапив у Конгрес від Нью-Йорку. Він перший відкритий конгресмен ЛГБТ від Республіканської партії і його кандидатуру підтримував Дональд Трамп. Згідно з біографією Сантоса, він народився у США, має вищу освіту, досвід у банківській сфері, а його предки пережили Голокост. Крім того, матір Сантоса змогла вижити під час теракту 11 вересня у США.

Однак зібрані журналістами матеріали вказують, що більшість інформації про Джорджа Сантоса  може бути вигадкою.

Попри заяви Сантоса про своє народження у США, він ймовірно був народжений у Бразилії. Крім того, саме в Бразилії Сантоса судили за крадіжку чекової книжки з якої він використав 1300 доларів на покупки одягу у 2008 році. Американські ЗМІ з’ясували, що батьки Джорджа Сантоса також не могли втекти від Голокосту, адже народились і перебували більшість життя в Бразилії. Виявилось, що 11 вересня 2001 року, мати Сантоса перебувала у Бразилії та не могла постраждати фізично від теракту.

Також Сантос розповідав про закінчення популярної бізнес-школи у Нью-Йорку та роботу в компаніях Citigroup і Goldman Sachs. Однак відомо, що офіційно конгресмен працював лише оператором у колцентрі з телемаркетингу.

Серед інших можливих брехливих заяв Сантоса журналісти вказують на нібито підтримку з боку Трампа, якої насправді не було, шахрайства з кредитними картками, вигадки про продюсування бродвейської постановки "Людина-павук", а також викрадення 3 тис. доларів, які були зібранні на порятунок собаки. Крім того, Сантос ймовірно міг витрачати гроші зібрані під час політичної кампанії на покупки в елітних магазинах моди та послуги на OnlyFans.

Міністерство юстиції у жовтні висунуло обвинувачувальний акт з 23 пунктів проти Джоржа Сантоса. Сам Сантос відкидає більшість звинувачень та називає їх наклепом.

"Я людина і в мене є недоліки, але я не буду стояти осторонь, поки мене б'ють камінням ті, хто сам має недоліки", – написав Сантос у соцмережі X.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що названо людину, яка становить найбільшу небезпеку для світу у 2024 році.

Також "Коментарі" писали про колишнього президента США Дональда Трампа, який розповів, як саме завершить війну в Україні.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини