Головна Новини Світ США Неймовірна історія: американець вижив після того, як його намагався проковтнути кит
commentss НОВИНИ Всі новини

Неймовірна історія: американець вижив після того, як його намагався проковтнути кит

Американцеві вдалося вижити після нападу гігантського горбатого кита

12 червня 2021, 12:45
Поділіться публікацією:

Ловець лобстерів з США Майкл Паккард — ідеальний приклад приказки "народився в сорочці", адже йому вдалося вижити, побувавши в пащі величезного горбатого кита. Американець, що дивом врятувався, розповів журналістам, про що думав у свої останні, як він вважав, хвилини життя. Про це інформує видання BBC News.

Неймовірна історія: американець вижив після того, як його намагався проковтнути кит

Американець вижив, побувавши в пащі величезного кита - фото: з відкритих джерел

Черговий раз пірнаючи за лобстерами в районі Провінстаун, штат Массачусетс, Паккард опинився у пащі морського гіганта. Пізніше він розповість, що сам не встиг усвідомити, як це сталося.

"А потім я зрозумів: "Боже мій, я в роті кита, і він намагається мене проковтнути. Ось і все, я помру". А потім я обмацав все навколо і зрозумів, що зубів немає", — говорить дивом вижив Майкл.

Приблизно 30-40 секунд американець перебував в пащі горбатого кита, після чого той виплюнув чоловіка назад у воду. Пізніше журналістам він розповів, що в той момент, коли знаходився у пащі, думав про свою дружину і дітей.

Товариш Паккарда, який перебував у човні, нарешті помітив бульбашки кисневого респіратора в воді та затягнув Майкла в човен. Після цього чоловіки викликали рятувальників.

В результаті такого настільки незвичайної події чоловік зовсім не постраждав. Єдине, що відзначили медики — вивих коліна. Більше пошкоджень на тілі Паккарда  не знайшли.

До слова, після того, що сталося, сім'я Майкла вмовляла його кинути свою роботу і знайти що-небудь безпечніше. Однак він наполіг на своєму і зазначив, що продовжуватиме займатися цією справою і далі.

Нагадаємо, раніше сайт "Коментарі" повідомляв читачам про те, що в канадському інтернаті виявили страшну знахідку, а також про те, що США атакували мільярди цикад.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини