Головна Новини Світ США Новий поворот: демократи заговорили про можливу заміну Байдена іншим кандидатом на виборах
commentss НОВИНИ Всі новини

Новий поворот: демократи заговорили про можливу заміну Байдена іншим кандидатом на виборах

Непереконливий виступ Джо Байдена під час дебатів став приводом для демократів, аби задуматися про зміну кандидата у президенти США

28 червня 2024, 09:50 comments1338
Поділіться публікацією:

Після дебатів між президентом від Демократичної партії Джо Байденом та кандидатом-республіканцем Дональдом Трампом у колі демократів США заговорили про можливу заміну Байдена іншим кандидатом на президентських виборах. Як повідомляє портал "Коментарі", про це пише рейтингове видання "The New York Times".

Новий поворот: демократи заговорили про можливу заміну Байдена іншим кандидатом на виборах

Джо Байден. Фото: з відкритих джерел

Автори матеріалу зазначають, що справа у непереконливому виступі Байдена під час дебатів, зокрема, його регулярних застереженнях, слабкому голосі, нездатності виразно подати позицію його партії з ключових питань.

"Партії існують для того, щоб перемагати. Людина, яка була на сцені з Трампом, не може перемогти. Страх перед Трампом придушував критику Байдена. Тепер цей же страх підживлюватиме заклики до його зняття як кандидата", — цитує NYT високопоставленого представника штабу Байдена. .

"Хлопці, демократам слід висунути когось іншого — поки не пізно", — написав у X Ендрю Янг, який брав участь у праймеріз Демократичної партії у 2020 році.

Можливість зміни Байдена іншим кандидатом від Демократичної партії також активно обговорювалася представниками демократів у вечірніх ефірах провідних американських телеканалів.

При цьому наголошується, що заміна кандидата на президентських виборах на такому пізньому етапі може бути навряд чи здійсненним технічно завданням. Адже всі 50 штатів уже провели праймеріз, і саме Джо Байден отримав від них переважну більшість делегатів.

Читайте також на порталі "Коментарі" — Байден назвав дві країни, які після України спробує захопити Путін .

Також видання "Коментарі" повідомляло – Байден заговорив про Третю світову: що до цього може призвести.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини