Головна Новини Світ США Новий рейтинг кандидатів у президенти США: хто вирвався вперед
commentss НОВИНИ Всі новини

Новий рейтинг кандидатів у президенти США: хто вирвався вперед

За інформацією NYT, Трамп випереджає Гарріс лише на 1%.

26 липня 2024, 07:30 comments1382
Поділіться публікацією:

Віце-президент США Камала Гарріс та кандидат у президенти Дональд Трамп мають майже рівний рівень підтримки. Їх поділяє лише 1%. Як передає портал "Коментарі", про це повідомляє The New York Times.

Новий рейтинг кандидатів у президенти США: хто вирвався вперед

Гарріс і Трамп. Фото: з відкритих джерел

За інформацією NYT та інституту Siena College, за колишнього главу Білого дому готові віддати голоси 48% виборців, а за віце-президента – 47%. Йдеться про ймовірних виборців.

Серед зареєстрованих ситуація відрізняється на два відсоткові пункти: за Трампа готові проголосувати 48% виборців, за Гарріс – 46%.

Видання зазначає, що скоротити значну перевагу Трампа допомогло, ймовірно, швидке переформатування демократичної коаліції. Як пише NYT, Гарріс отримала 93% підтримки від демократів — таку саму частку, яку Трамп отримував від республіканців.

Читайте також на порталі "Коментарі" — віце-президент США Камала Гарріс, яка, найімовірніше, стане суперницею Дональда Трампа на президентських виборах 2024 року, поступається йому в межах статистичної похибки, натомість її кандидатуру підтримує більшість зареєстрованих виборців Демократичної партії. Про це свідчить опитування, яке проводилося на замовлення телеканалу CNN.

Також видання "Коментарі" повідомляло – дедалі менше часу залишається до чергових виборів президента США, які заплановані на листопад 2024 року. Після того, як діючий глава Білого дому, член Демократичної партії Джо Байден знявся з виборчих перегонів, найвірогіднішим кандидатом на пост глави держави від політсили є віце-президент США Камала Гарріс. Британське видання The Times проаналізувало позицію віце-президента США щодо України.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини