Головна Новини Світ США Обвал будинку у Флориді: Кількість жертв збільшується
commentss НОВИНИ Всі новини

Обвал будинку у Флориді: Кількість жертв збільшується

150 людей вважаються зниклими безвісти

29 червня 2021, 09:43
Поділіться публікацією:

Кількість жертв в результаті обвалу частини 12-поверхового будинку Champlain Towers South в штаті Флорида збільшується. Як повідомляє агентство Reuteurs, рятувальники дістали з-під бетонних і сталевих уламків ще два тіла. Всього вже знайдено 11 загиблих. Близько 150 осіб вважаються зниклими безвісти.

Обвал будинку у Флориді: Кількість жертв збільшується

Обвал будинку у штаті Флорида. Фото: Reuters

Пошуково-рятувальні роботи тривають. Однак через проливні дощі і важкі цементні плити рятувальникам було важко пробитися через уламки.

Тих, хто вижив, було важко дістати з-під руїн, адже будинок обвалився в той час, коли більшість мешканців спали.

"У нас є люди, які чекають, чекають і чекають. Це болісно", — сказала мер округу Майамі-Дейд Даніелла Лівайн Кава, маючи на увазі друзів і членів сімей зниклих безвісти.

Рятувальники, в тому числі експерти з Ізраїлю і Мексики, використовують підйомні крани, собак і інфрачервоні сканери, щоб ідентифікувати ознаки життя в руїнах, хоча надії зменшуються з кожним днем.

Як інформує Reuteurs, поки причина обвалу 40-річної багатоповерхівки на березі океану в муніципалітеті Сарфсайд, недалеко від Маямі, залишається під слідством. Однак першочергова увага була зосереджена на структурні недоліки, виявлені в звіті за 2008 рік.

Нагадаємо, частина 12-поверхового будинку Champlain Towers South в штаті Флорида обвалилася в ніч на 24 червня за місцевим часом.

Раніше видання "Коментарі" писали про те, що в Чехії масштабний торнадо зруйнував 4 населених пункти. Близько 30 000 будинків залишилися без світла. 150 жителів отримали поранення. Жертвами стихії стали п'ятеро людей.

Також сайт повідомляв про те, що в ізраїльському поселенні Гиват-Зєев трапився трагічний інцидент. Під час молитви обрушилася трибуна в синагозі. В результаті події дві людини загинули. 132 постраждалих були доставлені в медичні установи. П'ять з них перебували у важкому стані, вісім — отримали травми середньої тяжкості, а решта були травмовані незначно.

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://www.reuters.com/
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини