Головна Новини Світ США Один з конкурентів Трампа, який підтримує Україну виходить з перегонів за президентство
commentss НОВИНИ Всі новини

Один з конкурентів Трампа, який підтримує Україну виходить з перегонів за президентство

Американський політик Майкл Пенс завершив свою президентську кампанію.

29 жовтня 2023, 09:05
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Кандидат в президенти США від Республіканської партії Майкл Пенс заявив, що припиняє свої перегони за посаду президента. Спочатку інформація з’явилась у ЗМІ, однак згодом сам Пенс підтвердив її достовірність.

Один з конкурентів Трампа, який підтримує Україну виходить з перегонів за президентство

Колишній віце-президент Майкл Пенс. Фото з відкритих джерел

Колишній віце-президент Дональда Трампа Майкл Пенс на заході, який організувала республіканська єврейська коаліція, заявив, про свій вихід з президентських перегонів.

"Я прийшов сюди, щоб сказати, що мені стало зрозуміло, що зараз не мій час, тому я вирішив призупинити свою президентську кампанію", — повідомляють ЗМІ слова Пенса.

Згодом американський політик у своєму Twitter підтвердив, що знімає свою кандидатуру на пост президента США.

"Подорожуючи країною останні шість місяців, стало зрозуміло, що зараз не мій час. Залишаючи цю кампанію, ми робимо це з вдячними серцями", - повідомив Майкл Пенс.

Пенс один з небагатьох конкурентів Трампа, який у своїй передвиборчій кампанії говорив про необхідність підтримки України у війні проти Росії та закликав надсилати більше зброї. Опитування показали, що Пенс втрачає підтримку серед республіканців, яка станом на жовтень сягала 3,8%. Таким чином Майкл Пенс був п’ятим у списку від Республіканської партії. Дональд Трамп лідирує з результатом 56,9%. Інші конкуренти Трампа значно відстають Рон Десантіс – 14,1%, Ніккі Гейлі – 8%, Вівек Рамасвамі – 5,6%.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що дебати серед кандидатів в президенти США показали, хто відкрито виступає проти України.

Також "Коментарі" писали, що колишній кандидат в президенти США назвав, через кого відбувається війна в Україні та Ізраїлі.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини