Головна Новини Світ США Одна з найбільших таємниць Нью-Йорка. Загадковий хмарочос без вікон у центрі міста
commentss НОВИНИ Всі новини

Одна з найбільших таємниць Нью-Йорка. Загадковий хмарочос без вікон у центрі міста

Хто б міг подумати, що прямо перед носом мільйонів громадян, у темній на вигляд будівлі без вікон, США ховатимуть надзвичайні таємниці. І все під виглядом захисту від ядерного вибуху.

12 грудня 2022, 19:35 comments5151
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

У світі існують будівлі без вікон. Деякі з них використовують для перевірки ліфтів. Проте в центрі найбільшого міста США, в Нью-Йорку розташований хмарочос, який має інші функції. Згідно з документами, які оприлюднив колишній працівник американських спецслужб Едвард Сноуден – на Манхеттені знаходиться будівля, яка була центром масового спостереження.

Одна з найбільших таємниць Нью-Йорка. Загадковий хмарочос без вікон у центрі міста

Хмарочос 33th Thomas Street. Фото: з відкритих джерел

Хмарочос без вікон побудували під час холодної війни, як місце телекомунікаційного центру. Будівля мала забезпечити зв'язок та витримати ядерні удари по місту, які тоді вважались ймовірними.

Колишній працівник АНБ Едвард Соуден, який оприлюднив секретну інформацію, а зараз переховується в Росії заявив, що будівля веде мерзенну діяльність. Хмарочос під назвою 33th Thomas Street належить найбільшому оператору телекомунікаційної мережі в США — AT&T. В документах Соудена будівля мала назву Titanpointe та була місцем шпигунства за американцями.

Там знаходились різноманітні технологічні пристрої АНБ, за допомогою яких американська спецслужба прослуховувала розмови громадян США. Окрім того, в будинку знаходився великий передавач, який направляв телефонні дзвінки між США та країнами світу. Таким чином АНБ могло прослуховувати розмови не тільки звичайних громадян, а й членів ООН, політиків ЄС та інших поважних діячів.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що Едвард Сноуден отримав паспорт Російської Федерації, а його адвокат заявив, що американець вдячний Росії.

Також "Коментарі" повідомляли інформацію британської розвідки, які заявили, що президент Росії переоцінює бюджет своєї країни на наступний рік, таким чином це може створити проблеми для Путіна в майбутньому.


 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини