Головна Новини Світ США Опитування показало, які питання для американців є критично важливими: на якому місці війна в Україні
commentss НОВИНИ Всі новини

Опитування показало, які питання для американців є критично важливими: на якому місці війна в Україні

Жителі США вважають питання кордону з Мексикою значно важливішим для своєї країни, ніж вторгнення РФ в Україну

16 січня 2024, 08:40
Поділіться публікацією:

Свіже соціологічне опитування показує, що питання кордону з Мексикою та еміграції стало критично важливим для американців. 45% опитаних жителів США вважають ситуацію на кордоні кризою, а 30% називають її дуже серйозною. Як повідомляє портал "Коментарі", про це свідчать результати соцопитування CBS News/YouGov.

Опитування показало, які питання для американців є критично важливими: на якому місці війна в Україні

США. Фото: із відкритих джерел

65% респондентів вважають незадовільною роботу республіканців у цьому питанні, при тому що республіканці більше підтримують обмеження на кордоні з Мексикою і тому навіть затримують допомогу Україні. 68% жителів США вважають недостатньою і роботу Байдена у цьому напрямі (таку думку підтримують і 40% прихильників чинного президента).

Серед найважливіших проблем для мешканців США питання кордону стоїть на другому місці (21%) після інфляції (26%). При цьому війну в Україні назвали найважливішою проблемою лише 2% опитаних.

Експерти вважають, що ці дані показують, що напередодні виборів питання кордону стало проблемою для обох партій. Тому можна сподіватися на досягнення консенсусу в цьому питанні, яке допоможе розблокувати допомогу для України, з якої, здається, вже ні республіканці, ні демократи не мають питань.

Читайте також на порталі "Коментарі" — сезон праймеріз 2024 року в США стартує з того, що Дональд Трамп значно випереджає своїх суперників-республіканців за ключовими показниками популярності. При цьому рейтинг схвалення Джо Байдена впав до мінімуму для будь-якого президента за останні 15 років. Про це повідомляє "ABC News".

Також "Коментарі" повідомляли – від підтримки Заходу, зокрема, США залежить баланс сил у війні, яку Росія почала проти України. Але Вашингтон не переходить до передачі зброї, що може змінити баланс сил через страх перед застосуванням ядерної зброї РФ. Про це пише The Sunday Times.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини