Головна Новини Світ США Опубліковано фото останнього військового США, який покинув Афганістан (ФОТО)
commentss НОВИНИ Всі новини

Опубліковано фото останнього військового США, який покинув Афганістан (ФОТО)

США завершили виведення свого контингенту з Афганістану

31 серпня 2021, 16:48
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:

Міністерство оборони Сполучених Штатів Америки (США) опублікувало фото останнього американського солдата, який покинув Афганістан. Знімок був опублікований на офіційній сторінці оборонного відомства в соціальній мережі Twitter.

Опубліковано фото останнього військового США, який покинув Афганістан (ФОТО)

Ілюстрація: nbcnews.com

США завершили виведення свого контингенту з Афганістану, останні військові літаки покинули країну у понеділок 30 серпня.

Останнім військовослужбовцям США, який покинув Афганістан, став генерал-майор Кріс Донахью. Він зображений під час посадки на борт літака Boeing C-17 в міжнародному аеропорту столиці Афганістану. Кріс Донахью є командувачем 82-ї повітряно-десантної дивізії.

Опубліковано фото останнього військового США, який покинув Афганістан (ФОТО) - фото 2

Фото: twitter.com/DeptofDefense

Нагадаємо, раніше видання "Коментарі" повідомляло про те, що по аеропорту Кабула було завдано ракетного удару. П'ять ракет були перехоплені за допомогою системи протиракетної оборони C-RAM, яка була встановлена на території аеропорту. Відповідальність за атаку взяло угруповання "Ісламська держава". У повідомленні, поширеному терористами, вказується, що вони зробили обстріл аеропорту за допомогою шести ракет "Катюша". Детально про це читайте в нашому матеріалі.

Також портал "Коментарі" інформував про те, що українські солдати провели сміливу операцію на території Афганістану. Військовослужбовці пішки вийшли з аеропорту Кабула, розшукали афганців, які потребували евакуації, а потім провели їх до літака. Евакуйованими були перекладачі, які працювали з міжнародними ЗМІ та військовими Канади. Літак з ними приземлився в столиці України. Детальніше читайте в нашій статті.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини