Головна Новини Світ США Падіння винищувача F-35 на авіаносець: у Мережі з'явилося відео події
commentss НОВИНИ Всі новини

Падіння винищувача F-35 на авіаносець: у Мережі з'явилося відео події

F-35C Lightning II заходив на посадку на палубу авіаносця USS Carl Vinson

29 січня 2022, 17:45 comments1672
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:








У Мережі з'явилося відео, на кадрах якого знято аварію на американському авіаносці. Про це пише видання "Корреспондент".

Падіння винищувача F-35 на авіаносець: у Мережі з'явилося відео події

F-35. Ілюстрація з відкритих джерел

У Мережі було оприлюднено відео падіння американського винищувача F-35C Lightning II, який здійснював посадку на польотну палубу авіаносця.

Нагадаємо, інцидент стався днями у Південно-Китайському морі. Тоді під час невдалої посадки на авіаносець Сполучених Штатів Америки USS Carl Vinson постраждали семеро моряків. Кілька людей було доставлено до лікарні на Філіппінах, а решта пройшла огляд на борту корабля. Зазначається, що пілот повітряного судна встиг катапультуватись і його життю нічого не загрожує.

На кадрах відео можна побачити, як винищувач наближається до палуби корабля, а потім з'являється стовп диму та чути звук удару.

Також у Мережі було опубліковано фотографії після падіння. На них видно, як літальний апарат уже у воді.

Падіння винищувача F-35 на авіаносець: у Мережі з'явилося відео події - фото 2

Фото: Twitter.

Раніше портал "Коментарі" інформував про те, що в Росії розбився військовий вертоліт. Згідно з попередніми даними, внаслідок пригоди постраждали, як мінімум, троє людей. ЗМІ пишуть, що уламки літального апарату знайшли в Ульянівській області.

Видання "Коментарі" писало про те, що стала відомою інформація про стан здоров'я 22-річної дівчини, яка постраждала під час інциденту в Дніпрі. Військовослужбовця НГУ отримала три кульові поранення з автомата. Докладно про це читайте в нашому матеріалі. 

Читайте також про те, які санкції Захід може запровадити проти Росії, якщо вона вторгнеться в Україну. Докладніше про це читайте в нашій статті. 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Иван

30 січня 2022, 11:55

универсальный литак.


Новини