Головна Новини Світ США Перемоги Путіна в Україні не буде: спікер Палати представників США зробив нову заяву про війну
commentss НОВИНИ Всі новини

Перемоги Путіна в Україні не буде: спікер Палати представників США зробив нову заяву про війну

Джонсон заявив, що США не допустять перемоги Росії, це може підштовхнути Китай до війни з Тайванем

27 жовтня 2023, 13:45
Поділіться публікацією:

США не можуть допустити перемоги Росії у війні проти України, адже це може підштовхнути Китай до початку збройної агресії проти Тайваню. Як передає портал "Коментарі", таку заяву зробив спікер Палати представників США Майка Джонсона, повідомляє "АР".

Перемоги Путіна в Україні не буде: спікер Палати представників США зробив нову заяву про війну

Майк Джонсон. Фото: з відкритих джерел

Джонсон заявив, що США не залишать Україну без підтримки у такий складний час. Представник Республіканської партії впевнений, що перемога Росії в Україні підбадьорить не лише саму країну-агресора, а й Китай щодо Тайваню.

"Ми не можемо дозволити Путіну перемогти в Україні, тому що я не вірю, що на цьому все зупиниться", — сказав спікер.

При цьому Джонсон додав, що головна проблема за допомогою України полягає в тому, що американський народ має отримати детальний звіт за кожний витрачений долар.

Зазначимо, раніше "Коментарі" повідомляли – новообраний спікер Палати представників США Майк Джонсон заявив, що фінансування для допомоги Україні та Ізраїлю слід розглядати окремо, а не одним пакетом, як пропонував Білий дім.

Читайте також на порталі "Коментарі" — у США через три тижні нарешті з'явився новий спікер Палати представників. Ним став представник трампістського крила Республіканської партії Майк Джонсон, який не надто симпатизує Україні. Раніше екс-президент США та найімовірніший кандидат від Республіканської партії на цю посаду на виборах-2024 Дональд Трамп "збив" проукраїнського кандидата Тома Еммера. Що означає для України такий розклад? Як ситуація може розвиватись далі? Видання "Коментарі" із цими питаннями звернулося до експертів.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини