Головна Новини Світ США В мережу потрапило відео, як нападник стріляє у Трампа
commentss НОВИНИ Всі новини

В мережу потрапило відео, як нападник стріляє у Трампа

У соціальних мережах поширюється відео з нападником, який стріляє в кандидата в президенти США Дональда Трампа.

14 липня 2024, 13:15
Поділіться публікацією:
Автор:
avatar

Slava Kot

На американських сайтах та у соціальних мережах з’являються різні відео на яких видно, як нападник стріляє у Дональда Трампа. У відеоролику видно, як чоловік спрямовує зброю на політика, а люди внизу спостерігають і жахаються.

В мережу потрапило відео, як нападник стріляє у Трампа

Нападника Трампа було вбито. Фото з відкритих джерел

На відео зображений чоловік із довгим темним волоссям, одягнений у сіру сорочку та штани кольору хакі. Він обережно намагається знайти ціль на відстані, перш ніж натиснути на курок. 

Коли починаються постріли, можна почути крики людей та масову паніку. Через кілька секунд лунають нові постріли, швидше за все, охоронці Трампа вбили снайпера.

За даними TMZ, які отримали запис від учасника передвиборчого мітингу, він з дружиною стояли в групі з кількох десятків людей, які брали участь у заході Трампа. За їхніми словами, люди бачили чоловіка, який підіймався на будівлю. Вони кричали про це, але ніхто зі служб не реагував. Лише, коли нападник вистрілив. Тоді служби відповіли та вбили чоловіка. 

Нагадаємо, що 13 липня на передвиборчому мітингу у Пенсильванії під час промови Дональда Трампа пролунало кілька пострілів. Згодом Трамп опинився в оточені охоронців, які відвезли його до лікарні. Експрезидент США отримав поранення вуха. Під час стрілянини на мітингу було вбито одного чоловіка та ще кількох поранено. Нападника було ліквідовано, ним виявився 20-річний чоловік, на ім'я Томас Метью Крукс. Наразі про мотиви чоловіка нічого невідомо.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв про реакцію світових лідерів на замах на Трампа.

Також "Коментарі" писали про першу заяву Трампа після спроби його вбивства.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини