Головна Новини Світ США Потрібна зміна імпотентної позиції: що мають зробити США негайно, щоб поставити РФ на місце
commentss НОВИНИ Всі новини

Потрібна зміна імпотентної позиції: що мають зробити США негайно, щоб поставити РФ на місце

В першу чергу США повинні дозволити знищувати їх зброєю російські аеродроми

9 липня 2024, 13:04
Поділіться публікацією:

Україні потрібно нарощувати протиповітряну оборону і просити у союзників більше засобів для збиття російських ракет, відзначив засновник міжнародної спільноти InformNapalm Роман Бурко. Втім, за його словами, ППО — це боротьба з наслідками, а не з причиною "хвороби".

Потрібна зміна імпотентної позиції: що мають зробити США негайно, щоб поставити РФ на місце

США

"А щоб боротись з причиною треба, щоб союзники, зокрема США, змінили свою імпотентну позицію щодо заборони атакувати російські аеродроми і знищувати носії ракет в місцях їх базування. Це теж боротьба з наслідками, але вже на один крок ближче до причини. Ще ближче — це повна заборона на постачання компонентів електроніки і станків, за допомогою яких РФ виробляє ракети. І так можна рухатись вище і вище до першопричини, щоб її локалізувати", — відзначив у Фейсбуці Бурко.

Але, говорить експерт, наразі в Західному світі немає політиків найвищого рівня серед потужних країн, які б не страждали на "політичну імпотенцію" та неспроможність приймати сильні рішення.

"Всі вони сподіваються пересидіти свою каденцію, щоб авгієві конюшні розгрібали їх наступники, а не вони, перекладаючи на плечі нащадків проблему існування Рашистської Федерації", — підкреслив Бурко.

Нагадаємо, портал "Коментарі" розповідав, що Росія завдала 8 липня кривавий удар по Україні. Всі експерти і політики, як один говорять про те, що тепер все буде залежати від того, наскільки рішучу відповідь отримає Росія під Сполучених Штатів.

Проте, схоже на те, що такої відповіді не буде, оскільки, наприклад, позиція США щодо ударів по території РФ їх зброєю не змінилася.

Окрім того, є думка, що Білий дім до виборів буде робити все, аби "не дратувати" Росію.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини