Головна Новини Світ США Потужний вибух прогримів в різдвяний ранок в США - зруйновані десятки будівель
commentss НОВИНИ Всі новини

Потужний вибух прогримів в різдвяний ранок в США - зруйновані десятки будівель

Поліція і патрульні перекрили район для проведення розслідування

25 грудня 2020, 20:10 comments2033
Поділіться публікацією:

Сьогодні вранці, близько 6 годин на день Різдва Христового у католиків, в США пролунав потужний вибух. Пригода сталася в містечку під назвою Нешвілл, який розташовується в штаті Теннессі. Тільки через те, що в святковий ранок на вулицях міста було безлюдно, травми отримали троє людей. А ось число пошкоджених будинків склало кілька десятків. Також повністю знищені три транспортних засоби. На думку американських правоохоронців, вибух не був випадковістю або нещасним випадком. Швидше за все, він був здійснений навмисне, адже за деякий час до події в службу порятунку надходив телефонний дзвінок про підозрілий автомобіль недалеко від послідував потім вибуху. На інформацію правоохоронці відреагували, але просто сапери не встигли дістатися до місця події вчасно. У той же час, встигнувши евакуювати людей з вогнища вибуху, жертви вдалося мінімізувати.

Потужний вибух прогримів в різдвяний ранок в США - зруйновані десятки будівель



Раніше "Коментарі" писали про те, що в глибинці Росії недавно відкрили пам'ятник героїні російських казок Оленці, яка, згідно з повір'ям, заснувала село Нова Оленівка, яке в майбутньому перетворилося в сучасне місто.

Крім того, порталу стало відомо про те, що ТРК "Наше время", який фінансується з бюджету США, був спійманий на фейк про російського політика і нардепа від фракції "Єдиної Росії" Дмитра Вяткіна. Після викриття адміністрація телеканалу принесла публічні вибачення, назвавши представлений факт помилкою. Так, стало відомо, що в одній з програм каналу в ефір був викладений аудіозапис бесіди представниці ЗМІ та нібито зазначеного вище політика.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

sexx

26 грудня 2020, 00:59

Жapкиe дeвyшки ищyт eбли на oднy нoчь! Вce бecплaтнo и aнoнимнo, вce oни жaждyт cпepмы и любят ceкc ----- http://bit.do/chpoking


Новини