Головна Новини Світ США Повторю те, що сказав рік тому: Байден зробив заяву на річницю вторгнення РФ
commentss НОВИНИ Всі новини

Повторю те, що сказав рік тому: Байден зробив заяву на річницю вторгнення РФ

Президент США впевнений, що перемога Росії у війні неможлива

24 лютого 2023, 15:15
Поділіться публікацією:

Країна-агресор, якою є Росія, не зможе перемогти в Україні, оскільки нездатна зламати волю вільних українців. Як повідомляє портал "Коментарі", про це заявив президент США Джо Байден у своєму Твіттер.

Повторю те, що сказав рік тому: Байден зробив заяву на річницю вторгнення РФ

Джо Байден. Фото: з відкритих джерел

"Сьогодні я повторю те, що сказав рік тому, коли Росія вторглася в Україну. Диктатор, який прагне відбудувати імперію, ніколи не знищить любов людей до свободи", – написав глава Білого дому.

Джо Байден підкреслив, що Росія не зможе здобути перемогу в Україні.                                                                                      

"Жорстокість ніколи не перемеле волю вільних", — заявив президент США.

З такою заявою про готовність продовжувати підтримку України до переможного кінця у війні заявив канцлер Німеччини Олаф Шольц. Він заявив, що німців вражає, то це рішучість і мужність українців, те, як вони захищають свою свободу.

Зазначимо, раніше Джо Байден відреагував на рішення Володимира Путіна про зупинення участі Росії у ДСНО. Рішення Росії знову вплутувати в ядерну гонку та продовжувати ядерний шантаж він назвав великою помилкою.

Читайте також на порталі "Коментарі" — історичний виступ Байдена в Польщі: головні меседжі — який сигнал був адресований РФ.

Також видання "Коментарі" повідомляло – у п'ятницю, 24 лютого 2023 року, виповнюється рівно рік із початку широкомасштабної російської агресії проти України. Глава української держави Володимир Зеленський звернувся до співвітчизників із потужним посланням, а експерти поділилися з виданням "Коментарі" головними висновками та прогнозами через рік відкритого вторгнення.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

lera

24 лютого 2023, 16:12

Мур. Ищу парня который будет меня трахать) Парни скорострелы мимо) Я хочу удовлетворять все свои потребности и чтобы парень лизал все мои дырочки и давал в ротик. Написать в приват:----- https://e.vg/lera98


Новини