Головна Новини Світ США Рейтинг тепер має піти вгору: хто підтримав Гарріс як кандидата на пост президента
commentss НОВИНИ Всі новини

Рейтинг тепер має піти вгору: хто підтримав Гарріс як кандидата на пост президента

Барак Обама підтримав Харріс як кандидат на пост президента

26 липня 2024, 15:15 comments3415
Поділіться публікацією:

44-й президент США Барак Обама та його дружина Мішель Обама підтримали висунення кандидатури чинної віце-президента Камали Гарріс на вибори від Демократичної партії. Як передає портал "Коментарі", про це політик повідомив у соціальній мережі X (Twitter) та опублікував відео телефонної розмови.

Рейтинг тепер має піти вгору: хто підтримав Гарріс як кандидата на пост президента

Віце-президент США Камала Гарріс. Фото: Getty Images

"Раніше цього тижня ми з Мішель зателефонували до нашої подруги Камалі Гарріс. Ми сказали їй, що вважаємо, що з неї вийде фантастична президент США, і що вона має нашу повну підтримку", — написав Барак Обама.

Екс-президент США зазначив, що "в цей критичний для нашої країни момент ми зробимо все можливе, щоб вона перемогла у листопаді".

"Ми сподіваємося, що ви приєднаєтесь до нас", – резюмував Обама.

У телефонній розмові Мішель Обама заявила, що пишається Гарріс і наголосила, що це буде "історично". Барак Обама сказав, що вони з дружиною пишаються Харріс і пообіцяв зробити все можливе, щоб вона перемогла. Віце-президент відповіла, що це для неї "багато означає".

25 липня Гарріс на сторінці X опублікувала перший передвиборчий ролик, заявивши, що офіційно вирішила балотуватися у президенти.

"Під час цих виборів ми всі стикаємося з питанням: "У якій країні ми хочемо жити?" Є люди, які вважають, що ми повинні жити в країні хаосу, страху та ненависті. Але ми обираємо дещо інше – свободу", – йдеться у відео.

Раніше видання NBC повідомляло, що Барак Обама приватно повністю підтримав кандидатуру Гарріс і планував публічно підтримати її найближчим часом.

Читайте також на порталі "Коментарі" — Обама прокоментував провал Байдена на дебатах: що сказав.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини