Головна Новини Світ США Розрив між кандидатами зростає: хто у США має кращі шанси стати наступним президентом
commentss НОВИНИ Всі новини

Розрив між кандидатами зростає: хто у США має кращі шанси стати наступним президентом

Лише 28% опитаних заявили, що зараз у США під президентством Байдена справи йдуть дуже чи досить добре

8 листопада 2023, 10:35 comments4982
Поділіться публікацією:

Нове опитування, проведене телеканалом CNN, показало, що підтримка представника Республіканської партії Дональда Трампа в США продовжує збільшуватися. Як повідомляє портал "Коментарі", про це пише рейтингове видання "Politico".

Розрив між кандидатами зростає: хто у США має кращі шанси стати наступним президентом

Джо Байден та Дональд Трамп. Фото: з відкритих джерел

Зазначається, що результати опитування серйозно стурбували команду чинного голови Білого дому Джо Байдена, оскільки шансів на те, що Байдену вдасться переобратися, стає дедалі менше.

Опитування зареєстрованих виборців показало, що Трамп набрав 49% проти 45% Байдена. Причому підтримка колишнього голови Білого дому зростає. Принаймні на кінець серпня підтримка Трампа була меншою, ніж зараз.

Соціологи звернули увагу, що лише 28% заявили, що зараз у США під президентством Байдена справи йдуть дуже чи досить добре.

Читайте також на порталі "Коментарі" — численні опитування демонструють, що якби президентські вибори в США відбулися зараз, чинний президент-демократ Джо Байден поступився б своєму супернику та попереднику – республіканцю Дональду Трампу. Останній вже оголошує список "жертв", з якими розбереться, якщо повернеться до Білого дому. І навряд чи буде позитивно налаштований до України, президент якої Володимир Зеленський днями "вколов" Трампа, який запевняє, що здатний зупинити російсько-українську війну за 24 години. У американській пресі, тим часом, дедалі частіше виходять статті, суть яких, – Україна зможе домогтися справедливого світу і зараз у гіршої ситуації, ніж рік тому. Про що говорять внутрішньоамериканські тенденції? Чи має Україна шанс домогтися більшої підтримки, а не втратити ту, що поки є? Портал "Коментарі" із цими питаннями звернувся до експертів.

Також видання "Коментарі" повідомляло – є чіткий план: Блінкен зробив нову заяву про допомогу Україні.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини