Головна Новини Світ США Ще один кандидат у президенти США пообіцяв "віддати" Росії українські території
commentss НОВИНИ Всі новини

Ще один кандидат у президенти США пообіцяв "віддати" Росії українські території

Вівек Рамасвамі переконаний, що Китай є небезпечнішим суперником для Штатів.

29 серпня 2023, 09:00
Поділіться публікацією:

Один із претендентів на пост президента США від Республіканської партії Вівек Рамасвамі заявив, що визнає окуповані території України російськими, а також заблокує шлях України до НАТО у разі перемоги на виборах. Як передає портал "Коментарі", про це представник Республіканської партії написав у своїй колонці.

Ще один кандидат у президенти США пообіцяв "віддати" Росії українські території

Вівек Рамасвамі. Фото: із відкритих джерел

Політик пообіцяв відкинути "кровожерливі вислови корисних ідіотів, які проповідують безпрограшну війну".

"Чим довше триває війна в Україні, тим ясніше стає, що переможець у ній тільки один: Китай. Я поведу Америку від моралізму до реалізму, зробивши протилежне тому, що зробив Ніксон 1972 року: Я поїду до Москви 2025 року", — висловився Рамасвами.

Як вважає республіканець, своїми діями на посаді президента він принесе мир в Україну, але на тих умовах, які сьогодні найбільш вигідні Вашингтону.

"Адміністрація Байдена з дурості намагається змусити Сі кинути Путіна. Насправді ми повинні змусити Путіна кинути Сі", — вважає кандидат у президенти США.

Республіканець написав, що погодиться з російською окупацією над українськими територіями та зобов'язується заблокувати кандидатуру України в НАТО в обмін на вихід Росії із військового союзу з Китаєм.

Читайте також на порталі "Коментарі" — у Мілуокі, штат Вісконсін, відбулася перша масштабна подія президентської кампанії у США 2024-го – дебати вісьмох претендентів на те, щоб стати кандидатом від Республіканської партії. Вже під час дебатів стало зрозумілим, що всередині Республіканської партії є великі розбіжності у питаннях, що стосуються війни в Україні.

Також видання "Коментарі" повідомляло – кандидат у президенти США назвав війну в Україні вторинним інтересом для Америки.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Muk

29 серпня 2023, 08:28

Довбень

Ігор

29 серпня 2023, 08:28

Світ не бажає ставати великою Палестиною. Все більше в світі засуджують кровожерливих розкрадачів власної країни, корумпованих юдейських неонацистів. Доведеться спрямовувати дрони у Ватикан Вашингтон та влаштовувати ходу з екстремістськими гаслами, а самім розпалювачам ховатись у бункерах. Юдейська пропаганда успадкувала Геббельса розділила Зло навпіл і підбурила вбивати одне одного з благословіння православної секти.


Новини