Головна Новини Світ США Щось пішло не так: у Трампа зробили нову заяву про зустріч із Зеленським
commentss НОВИНИ Всі новини

Щось пішло не так: у Трампа зробили нову заяву про зустріч із Зеленським

У Трампа вже кажуть, що не планували зустріч із Зеленським

сьогодні, 07:07 comments1347
Поділіться публікацією:

Колишній глава Білого дому та кандидат у президенти США Дональд Трамп не зустрінеться цього тижня у США з українським лідером Володимиром Зеленським. У команді Трампа кажуть, що взагалі не планували такої зустрічі та не вели про це переговорів з офісом президента України. Як повідомляє портал "Коментарі", про це йдеться в повідомленні представника передвиборної кампанії Трампа агентству AP.

Щось пішло не так: у Трампа зробили нову заяву про зустріч із Зеленським

Дональд Трамп. Фото: з відкритих джерел

Виступаючи у Савані, штат Джорджія, Дональд Трамп висміяв часті рефрени президента Джо Байдена про те, що США підтримуватимуть українські збройні сили, доки Київ не виграє війну.

Республіканець навів приклад двох історичних конфліктів, щоб натякнути, що Москва не вийде з цього протистояння, як сторона, що програла. Він підкреслив роль колишнього Радянського Союзу у перемозі над Адольфом Гітлером та нацистами у Другій світовій війні у 1940-х роках та невдале вторгнення французького імператора Наполеона Бонапарта до Росії більше століття тому.

Також Дональд Трамп заявив, що Америці слід вийти із війни в Україні.

Зазначимо, раніше "Reuters" видало матеріал, у якому зазначило, що зустріч між Трампом та Зеленським досі не призначена.

"Незважаючи на те, що минулого тижня Трамп заявив, що "ймовірно" зустрінеться із Зеленським, поки він буде в країні, за словами людей, близьких до колишнього президента, зустріч не призначена", — написало видання.

Тим часом, знаючи, що президент України вже перебуває в США, Дональд Трамп зробив хамську заяву на адресу Володимира Зеленського. Кандидат у президенти США від Республіканської партії назвав Зеленського "найкращим продавцем в історії". Свою заяву політик пояснив тим, що нібито після кожного візиту до США український лідер повертається "з 60 мільярдами доларів".

"Я бачу, що Зеленський тут. Я думаю, що Зеленський — найбільший продавець в історії: щоразу, коли він приїжджає до країни, він їде з 60 мільярдами доларів", — сказав Трамп під час мітингу у понеділок у Пенсільванії.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини