Головна Новини Світ США Сенат США проголосував за припинення дебатів про законопроєкт за допомогою України: що це означає
commentss НОВИНИ Всі новини

Сенат США проголосував за припинення дебатів про законопроєкт за допомогою України: що це означає

66 сенаторів підтримали це рішення

13 лютого 2024, 07:52
Поділіться публікацією:

Сенат США ухвалив клопотання про припинення дебатів щодо законопроєкту про виділення допомоги Україні та Ізраїлю. Як передає портал "Коментарі", про це у Facebook повідомила посол України в США Оксана Маркарова.

Сенат США проголосував за припинення дебатів про законопроєкт за допомогою України: що це означає

Сенат США Фото: з відкритих джерел

"Наступним кроком стало прийняття Клопотання про припинення дебатів щодо оновленого тексту законопроєкту HR 815 (Законодавчий інструмент Закону про Національну Безпеку 2024), яке було підтримано 66 сенаторами (за необхідних 60), проти проголосували 33 сенатори", – повідомила українська.

Варто звернути увагу, що Верхня палата американського Конгресу – Сенат – 8 лютого ухвалила процедурне рішення для подальшого розгляду законопроєкту щодо надання додаткової допомоги Україні, Ізраїлю та Тайваню.

Сенат США в неділю проголосував за подолання останньої процедурної перешкоди та наблизив остаточне голосування законопроєкту про допомогу Україні, Ізраїлю та Тайваню, який відбудеться найближчими днями.

Читайте також на порталі "Коментарі" — битва за допомогу Україні від США триває. Сенат наблизився до фінального голосування за законопроєкт, куди "зашиті" також підтримка Ізраїлю та Тайваню. При цьому колишній президент та найімовірніший кандидат від Республіканської партії на виборах-2024 Дональд Трамп продовжує критикувати зовнішню підтримку, закликаючи якщо й давати гроші, то – у кредит. Експерти проаналізували для порталу "Коментарі" те, що відбувається зараз навколо підтримки України.

Також видання "Коментарі" повідомляло – колишній генсек НАТО пояснив, чому Захід має тримати Україну на першому місці на порядку денному.

Раніше "Коментарі" інформували – чому Україні настав час шукати запасні варіанти: які шанси, що США продовжать нам допомагати.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини