Головна Новини Світ США Скільки американців підтримують військову допомогу для України на третій рік війни
commentss НОВИНИ Всі новини

Скільки американців підтримують військову допомогу для України на третій рік війни

Попри політичні дискусії більшість громадян США підтримують військову допомогу Україні.

17 червня 2024, 15:40
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

У порівнянні з минулим роком показники щодо підтримки надсилання військової допомоги Україні зменшились, однак більшість громадян США продовжують стверджувати про необхідність американської допомоги. Про це свідчать результати опитування Інституту Рональда Рейгана.

Скільки американців підтримують військову допомогу для України на третій рік війни

Громадяни США підтримують військову допомогу Україні. Фото з відкритих джерел

57% американців підтримують відправку військової допомоги Україні, що на 2% менше у порівнянні з тим самим опитуванням Інституту Рональда Рейгана, яке було здійснено минулого року. Проти військової допомоги США для України виступають 32% опитаних, а ще 11% не визначились.

Також більшість американців відповіло, що перемога України у війні проти Росії підпадає під інтереси США. За цим показником 75% американців вважають перемогу України важливою, тоді як 17% говорять, що вона не має значення для США.

Директорка Інституту Рональда Рейгана Рейчел Гофф зауважила, що результати по американську підтримку та військову допомогу Україні залишають практично незмінними з 2022 року.

"Навіть попри всі дебати та дискусії, які ми бачимо в ЗМІ та на Капітолійському пагорбі… американський народ чітко дає зрозуміти, що він хоче продовжувати підтримувати союзників Америки та наших друзів у всьому світі, які протистоять агресії… і вони хочуть зробити це, надіславши військову допомогу США Україні", — сказала Гофф.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що вийшло нове опитування, яке показало деякі зміни рейтингів кандидата в президенти США Дональда Трампа та чинного американського лідера Джо Байдена.

Також "Коментарі" писали про те, що у Росії відреагували на потужні санкції від США.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини