Головна Новини Світ США Скільки американців вважають, що США надто підтримують Україну – соцопитування
commentss НОВИНИ Всі новини

Скільки американців вважають, що США надто підтримують Україну – соцопитування

На сьогодні 41% американців вважають, що США надто підтримують Україну

3 листопада 2023, 09:27
Поділіться публікацією:

41% громадян США вважають, що Штати роблять надто багато для підтримки України. Якщо провести паралель з тим, як вважали американці в червні цього року і зараз, цей показник суттєво зріс. У червні лише 29% американців вважали, що США надто багато допомагають Україні. Як повідомляє портал "Коментарі", про це свідчать результати опитування американського соціологічного інституту Gallup, пише "Голос Америки".

Скільки американців вважають, що США надто підтримують Україну – соцопитування

Підтримка України. Фото: з відкритих джерел

Соціологи з'ясували, що є також приблизно 25% американців, які притримуються думки, що США недостатньо підтримують українців у війні з РФ. Минулого року цей показник був на рівні 38%.

Частка тих, хто вважає, що достатня підтримка, зменшилася за цей же проміжок часу з 43% до 33%.

За інформацією Gallup, у серпні 2022 року більшість американців – 66% – були однозначними за те, щоб США докладали всіх зусиль, підтримуючи Україну у поверненні її законної території у міжнародно визнаних кордонах, навіть якщо це призведе до тривалого конфлікту. Ця думка дещо змінилася, оскільки зараз 54% громадян США інакше дивляться на ті події, які відбуваються в Україні.

Є також 43%, які виступають за те, щоб Вашингтон допоміг швидше завершити війну, навіть якщо це означатиме, що Україна згодом втратить частину своєї території.

Читайте також на порталі "Коментарі" — Палата представників США схвалила законопроект про допомогу: чи є в ньому пункт про Україну.

Раніше "Коментарі" писали – що буде за допомогою України: які варіанти розвитку подій у США. Експерти детально проаналізували ситуацію в ексклюзивному інтерв'ю нашому порталу.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини