Головна Новини Світ США Спікер Палати Джонсон зробив заяву перед фінальним голосуванням за допомогу Україні
commentss НОВИНИ Всі новини

Спікер Палати Джонсон зробив заяву перед фінальним голосуванням за допомогу Україні

Джонсон дав зрозуміти, що Палата представників не погодиться із законопроектом Сенату США про допомогу Україні

13 лютого 2024, 10:07
Поділіться публікацією:

Спікер Палати представників США Майк Джонсон відкинув законопроект Сенату, який передбачає допомогу Україні, Ізраїлю та Тайваню та може бути прийнятий найближчими днями. Як повідомляє портал "Коментарі", відповідну заяву він опублікував у X (Twitter).

Спікер Палати Джонсон зробив заяву перед фінальним голосуванням за допомогу Україні

Майк Джонсон. Фото: з відкритих джерел

Джонсон зазначив, що Сенат "не зміг вкластися в момент" і не включив до документа питання безпеки кордону з Мексикою.

Чиновник зазначив, що верхній палаті Конгресу "слід було повернутися до креслярської дошки, щоб внести поправки до поточного законопроекту, включивши до нього реальні положення про безпеку кордонів, які дійсно допомогли б покласти край катастрофі, що триває".

"Натомість у законопроекті Сенату про іноземну допомогу нічого не йдеться про найнагальнішу проблему, яка постає перед нашою країною. Тепер, оскільки Сенат не отримав жодної зміни в прикордонній політиці, Палаті представників доведеться продовжувати працювати над цими важливими питаннями з власної волі. Америка заслуговує кращого, ніж статус-кво Сенату, — висловився Майк Джонсон.

Читайте на порталі "Коментарі" — Сенат США проголосував за припинення дебатів про законопроект за допомогою України: що це означає.

Також видання "Коментарі" повідомляло – битва за допомогу Україні від США продовжується. Сенат наблизився до фінального голосування за законопроект, куди "зашиті" також підтримка Ізраїлю та Тайваню. При цьому колишній президент та найімовірніший кандидат від Республіканської партії на виборах-2024 Дональд Трамп продовжує критикувати зовнішню підтримку, закликаючи якщо й давати гроші, то – у кредит. Експерти проаналізували для порталу "Коментарі" те, що відбувається зараз навколо підтримки України.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини