Головна Новини Світ США США не зупиняться: Байден зробив заяву про війну між Ізраїлем та ХАМАС
commentss НОВИНИ Всі новини

США не зупиняться: Байден зробив заяву про війну між Ізраїлем та ХАМАС

Джо Байден заявив, що США не зупиняться, поки ХАМАС не відпустить усіх заручників

28 листопада 2023, 10:27
Поділіться публікацією:

США продовжать докладати зусиль, щоб звільнити всіх заручників, які утримують бойовики ХАМАС. Як повідомляє портал "Коментарі", таку заяву зробив президент США Джо Байден, пише "Укрінформ".

США не зупиняться: Байден зробив заяву про війну між Ізраїлем та ХАМАС

Джо Байден. Фото: з відкритих джерел

"Ми не зупинимося, поки не буде звільнено всіх заручників, яких утримують терористи ХАМАС", — запевнив він.

Глава Білого дому пояснив, що він особисто залучений до зусиль, щоб угода про перемир'я між Ізраїлем та ХАМАС приносила результати. У зв'язку з цим він зазначив, що вже понад 50 людей було звільнено з полону ХАМАС.

Зазначимо, Ізраїль минулого тижня підписав угоду з ХАМАСом про тимчасове припинення вогню в Секторі Газа в обмін на звільнення заручників. Перший обмін відбувся 24 листопада. ХАМАС звільнив 24 особи — 13 громадян Ізраїлю та 11 іноземців. При цьому вже стало відомо, що Ізраїль та ХАМАС за посередництва Катару досягли домовленості про продовження тимчасового перемир'я ще на два дні. Про це повідомив представник Міністерства закордонних справ Катару Маджед аль-Ансарі.

Читайте також на порталі "Коментарі" — триває другий місяць ескалації на Близькому Сході. Ізраїльська армія (ЦАХАЛ) у відповідь на терористичну атаку ХАМАС веде обстріли та наземну операцію в секторі Газа, який оточила з трьох сторін. Президент Туреччини Реджеп Ердоган сипле погрозами на адресу Ізраїлю, називаючи його терористичною державою через атаки на лікарні та школи в Газі. У свою чергу, ЦАХАЛ наводить доказ, що міністерства та лікарні в анклаві перетворилися на військові склади та скупчення бойовиків. Експерти розповіли виданню "Коментарі", що зараз відбувається в ізраїльсько-хамаському конфлікті та навколо нього, як ситуація може розвиватися далі.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини