Головна Новини Світ США США перехопили розвіддані і свідомо говорили про тривожні сценарії РФ проти України, - CNN
commentss НОВИНИ Всі новини

США перехопили розвіддані і свідомо говорили про тривожні сценарії РФ проти України, - CNN

Перехоплені дані розвідників та Ради національної безпеки США змусили російські спецслужби нарікати на викриття їхніх планів

11 лютого 2022, 17:25
Поділіться публікацією:

Розвідка США свідомо "малювала" для Білого дому тривожні сценарії ескалації Росії проти України. Це було складовою плану стримування Москви. Про це повідомляє портал "Коментарі", посилаючись на телеканал "CNN".

США перехопили розвіддані і свідомо говорили про тривожні сценарії РФ проти України, - CNN

Російські війська. Фото: з відкритих джерел

Телеканал зазначає, посилаючись на співрозмовника у Білому домі, що стратегія американських спецслужб у підсумку спрацювала на 100%. Президент РФ Путін не очікував такого інформаційного напруження. До такої інформаційної атаки Заходу не були готові у Кремлі. Розвідці США вдалося також роздобути дані російських спецслужб. Таким чином частина планів Кремля стала доступною американцям та їхнім союзникам. У такій ситуації Москві довелося ремствувати на викриття її планів.

Те, що сталося, дало привід Кремлю сумніватися в тому, чи вдасться їм реалізувати свої плани.

Телеканал зазначає, що не обійшлося і без мінусів у такій стратегії. Наразі втрачено довіру американських ЗМІ до чиновників Білого дому та американських спецслужб. Тривожні заяви в Білому домі не надавали ЗМІ дані, що підтверджували свої слова. Інформацію надавали ЗМІ, начебто від розвідки. Чиновники просили мас-медіа озвучувати ці дані, не вимагаючи жодних інших фактів.

Читайте також на порталі "Коментарі" — президент США Джо Байден просить громадян США виїхати з України вже зараз. Причина — російське вторгнення, яке може статися будь-якої миті через непередбачувані та агресивні дії Росії.

Також видання "Коментарі" повідомляло, що незважаючи на безрезультативність переговорів у Берліні, Москва виставила вимогу Києву щодо виконання "джентльменської" угоди, без виконання якої подальші переговори неможливі.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини