Головна Новини Світ США США пригрозили "кінцем режиму" союзнику Путіна
commentss НОВИНИ Всі новини

США пригрозили "кінцем режиму" союзнику Путіна

У США відреагували на погрози лідера Північної Кореї Кім Чен Ина використати ядерну зброю.

17 грудня 2023, 15:17
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Сполучені Штати у новій заяві повідомили Північну Корею, що у разі застосування ядерної зброї режиму лідера КНДР Кім Чен Ина настане кінець. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на заяву Білого дому.

США пригрозили "кінцем режиму" союзнику Путіна

США пригрозили Північній Кореї. Фото з відкритих джерел

Американські чиновники зустрілись з посадовцями з Південної Кореї та підтвердили свою готовність допомогти азійській країні зміцнювати військовий потенціал для протистояння можливим загрозам, одна з яких це агресивні дії КНДР, зокрема і можливий ядерний удар.

Таким чином США пригрозили союзнику Путіна у знищенні його режиму.

"Будь-яка ядерна атака Північної Кореї проти США або їхніх союзників є неприйнятною і призведе до кінця режиму Кіма, а американська сторона підтвердила, що будь-яка ядерна атака КНДР проти Південної Кореї буде зустрінута швидкою, нищівною і рішучою відповіддю", — вказано у заяві Білого дому.

Нагадаємо, що КНДР кілька років намагалась вивести супутник-шпигун на орбіту планети. Це стало можливим у листопаді цього року. Аналітики вказують, що Північна Корея, яка є союзником Росії, могла отримати необхідні технології від Москви в обмін на озброєння.

Раніше портал "Коментарі" писали про заяву Кім Чен Ина, який повідомив, що Північна Корея може оголосити війну США та їхнім союзникам у разі втручання в роботу супутників КНДР.

Також "Коментарі" писали про незвичну подію в Північній Кореї. Кім Чен Ин під час промови до жінок почав плакати та закликати народжувати більше дітей. Північнокорейський диктатор вказує, що жінки в КНДР мають основне "революційне завдання" — це прищеплювати "соціалістичні чесноти" дітям та їх лояльність до керівної партії.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини