Головна Новини Світ США США відправляє своїх військових до Ізраїлю: ЗМІ дізнались про кількість солдатів
commentss НОВИНИ Всі новини

США відправляє своїх військових до Ізраїлю: ЗМІ дізнались про кількість солдатів

Сполучені Штати продовжують підтримувати Ізраїль, крім зброї та фінансів будуть направлені військові.

17 жовтня 2023, 09:55
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Президент США Джо Байден 18 жовтня прибуде до Ізраїлю, щоб знову продемонструвати підтримку своєму союзнику. Крім цього, американські ЗМІ повідомляють, що в зону конфлікту можуть відправити 2000 американських солдатів.

США відправляє своїх військових до Ізраїлю: ЗМІ дізнались про кількість солдатів

Американські військові. Фото з відкритих джерел

Держсекретар США Ентоні Блінкен після тривалих переговорів з прем'єр-міністром Ізраїлю Біньяміном Нетаньягу оголосив про приїзд Джо Байдена. За словами Блінкена президент США  підтвердить солідарність з Ізраїлем, який готується до військової операції у Секторі Гази.

Проте на цьому жести підтримки не закінчуються. Як повідомляє Wall Street Journal Збройні сили США відібрали близько 2000 солдатів та почали їх підготовку до відправки в Ізраїль. Видання наголошує, що солдати не будуть брати участь у бойових діях, а виконуватимуть допоміжні функції, зокрема це стосується медичних консультацій.

Згідно з виданням NBC американські військові не обов'язково опиняться в Ізраїлі чи Секторі Гази. Ймовірно, вони будуть відправлені в сусідню країну, де будуть готові в будь-який момент надати допомогу Ізраїлю.

Наразі відомо, що під час атаки бойовиків ХАМАС в Ізраїлі загинуло близько 1300 осіб. У Секторі Гази говорять, що у наслідок військових дій ізраїльської армії було вбито близько 2750 осіб. Також відомо про смерть 11 українців.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що після війни в Україні та військових дій в Ізраїлі держсекретар США Ентоні Блінкен назвав ще одну країну, де може початись нова війна.

Також "Коментарі" писали про Ізраїль, який змінив своє рішення щодо військової операції в Секторі Газа.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини