Головна Новини Світ США Стало відомо, чи підтримують демократи альтернативний законопроєкт про допомогу Україні
commentss НОВИНИ Всі новини

Стало відомо, чи підтримують демократи альтернативний законопроєкт про допомогу Україні

Демократи Палати представників проти альтернативного законопроєкту щодо допомоги Україні

9 березня 2024, 07:22
Поділіться публікацією:

Демократи Палати представників США відмовилися підтримувати альтернативний законопроєкт за допомогою України, який пропонують республіканці. Як повідомляє портал "Коментарі", таку заяву на прес-конференцію зробив лідер демократів у Палаті представників Хакім Джефріс.

Стало відомо, чи підтримують демократи альтернативний законопроєкт про допомогу Україні

Конгрес США. Фото: з відкритих джерел

Політик зазначив, що єдиний шлях забезпечити потреби американського народу в нацбезпеці – винести на голосування законопроєкт з допомогою України, Ізраїлю та Тайваню на 95 млрд доларів.

За словами Джефріса, якщо законопроєкт розглядатимуть у Палаті представників, то він набере понад 300 голосів.

"Настав час для республіканців у Палаті представників підтримати інтереси нацбезпеки американського народу та порвати з пропутінськими екстремістами MAGA (Ред. – прихильники колишнього президента Дональда Трампа) у їхній партії", — додав Джефріс.

Лідер демократів у нижній палаті Конгресу також розповів, що його фракція не підтримає альтернативного законопроєкту з допомогою України від республіканців, який не містить гуманітарної допомоги.

Зазначимо, раніше стало відомо, що у другій половині березня у Конгресі США можуть подати альтернативний законопроєкт щодо фінансування допомоги Україні. Цей законопроєкт має стати альтернативою документу, який раніше узгодив американський Сенат. Проте речник Палати представників Майк Джонсон на голосування його так і не виніс.                                         

Читайте також на порталі "Коментарі" — що показав "супервівторок" у США: чи зміниться ситуація з наданням допомоги Україні.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини