Головна Новини Світ США Суд не прийняв заставу Трампа в $175 млн: що тепер чекає на екс-голову Білого дому
commentss НОВИНИ Всі новини

Суд не прийняв заставу Трампа в $175 млн: що тепер чекає на екс-голову Білого дому

Суд зобов'язав Дональда Трампа подати фінансовий звіт

4 квітня 2024, 08:55
Поділіться публікацією:

Верховний суд штату Нью-Йорк відхилив подані 45-м президентом США Дональдом Трампом документи про заставу на суму $175 млн у справі про цивільне шахрайство через відсутність поточного фінансового звіту політика. Як повідомляє портал "Коментарі", про це пише видання "Newsweek".

Суд не прийняв заставу Трампа в $175 млн: що тепер чекає на екс-голову Білого дому

Дональд Трамп. Фото: з відкритих джерел

ЗМІ зазначило, що в електронній системі подання документів суду наголошується, що "облігація/зобов'язання" Трампа було "повернено на виправлення" – суд потребує поточного звіту та довіреності.

Варто нагадати, 25 березня Дональд Трамп отримав відстрочку стягнення понад 454 млн. доларів, які він заборгував за вироком у справі про цивільне шахрайство. Рішення було ухвалено за умови, що він внесе $175 млн. протягом 10 днів.

2 квітня він вніс заставу на суму $175 млн у справі про цивільне шахрайство, щоб запобігти конфіскації владою Нью-Йорка власних активів, зокрема нерухомості.

Читайте також на порталі "Коментарі" — президент США Джо Байден випереджає колишнього голову Білого дому Дональда Трампа в шести з семи ключових штатів, що коливаються, причому, принаймні, у двох з них чинний глава Білого дому попереду з великим відривом. Про це йдеться в опитуванні Bloomberg News/Morning Consult.

Також видання "Коментарі" повідомляло – незважаючи на тиск із боку Білого дому, європейських партнерів, незважаючи на те, що РФ уже отримала через затягування допомоги з боку США тактичну перевагу на полі бою, республіканці у Конгресі продовжують гальмувати виділення підтримки Україні. Тим часом, в Адміністрації президента Джо Байдена вже міли пропозицію республіканців виділити допомогу Україні в кредит, а не безоплатно, як передбачає вже ухвалений у Сенаті законопроект. У Пентагоні наголошують, що через затримку допомоги США для України "ризики зростають щодня". Але вдіяти, схоже, нічого не можуть. Чому США поринули в подібну політичну кризу, яка рикошетить і по Україні? Як ситуація може розвиватись далі? Видання "Коментарі" із цими питаннями звернулося до експертів.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини