Головна Новини Світ США Трамп готовий звинуватити Путіна, щоб уникнути в'язниці: ЗМІ з'ясували деталі
commentss НОВИНИ Всі новини

Трамп готовий звинуватити Путіна, щоб уникнути в'язниці: ЗМІ з'ясували деталі

Щоб уникнути в'язниці через штурм Капітолія, Дональд Трамп може звинуватити Путіна у втручанні у президентські вибори в США.

29 листопада 2023, 16:59 comments1681
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Колишній президент США Дональд Трамп може звинуватити президента Росії Володимира Путіна, щоб уникнути в’язниці для себе. Це стосується виборів у США 2016 року, які Трамп програв Байдену та звинуватив американську виборчу систему у фальсифікаціях. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на видання Newsweek.

Трамп готовий звинуватити Путіна, щоб уникнути в'язниці: ЗМІ з'ясували деталі

Дональд Трамп та Володимир Путін. Фото з відкритих джерел

Кандидат від Республіканської партії Дональд Трамп є безперечним лідером від партії, а також за рік до виборів у США має кращі показники ніж у чинного президента Джо Байдена. Однак проти Трампа висунуто 91 звинувачення і деякі з них можуть призвести до тюремного терміну для американського політика.

Newsweek зазначили, що Трамп не погоджується з оцінкою США, яка встановила, що Росія на чолі з Путіним втручались в американські вибори. Трамп у 2018 році сказав, що "не бачить причин", чому йому не слід вірити словам Путіна, який заперечив втручання у вибори президента США 2016 року. Ці та інші заяви Трампа про нечесні вибори могли спонукати його прихильників штурмувати Капітолій. Що стало приводом для чергового федерального обвинувального акту проти Трампа, через який він може опинитись у в'язниці, як один з організаторів штурму Капітолія.

Спеціальний прокурор Джек Сміт заявив, що тепер Трамп хоче запевнити, що він не підбурював людей до штурму Капітолія, а за цим стояв президент Росії Володимир Путін.

"Трамп хоче, щоб люди знали, що саме Росія, а не він, спричинила недовіру американців до виборчої системи. Він буде робити це, спираючись на оцінки розвідувального співтовариства, які він та його союзники постійно зневажали та оскаржували", — повідомив Джек Сміт.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що Трамп розповів, як саме завершить війну в Україні.

Також "Коментарі" писали, що у США говорять про масштабну аферу американського чиновника, якому висунуто обвинувачувальний акт з 23 пунктів.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини