Головна Новини Світ США Трамп говорить про наближення Третьої світової: 60 днів до критичного моменту
commentss НОВИНИ Всі новини

Трамп говорить про наближення Третьої світової: 60 днів до критичного моменту

Кандидат в президенти США Дональд Трамп заявив, що світ на порозі Третьої світової війни через Іран, який невдовзі отримає ядерну зброю.

5 лютого 2024, 10:25 comments1311
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Колишній президент США Дональд Трамп різко критикує Джо Байдена стверджуючи, що чинний американський лідер веде світ до Третьої світової війни. За словами Трампа Іран отримає ядерну зброю у найближчі 60 днів. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на видання Daily Mail.

Трамп говорить про наближення Третьої світової: 60 днів до критичного моменту

Дональд Трамп критикує Джо Байдена. Фото з відкритих джерел

Під час інтерв’ю для Fox Sunday Morning Futures Дональд Трамп заявив, що через м’якість політики Байдена відбулась серія нападів на Близькому Сході, де загинули громадяни США.

"Його не поважають. Над ним сміються в усьому світі. Він погано працює", — говорить Трамп та додає, що коли він був на посаді президента США, то "Іран не мав грошей, щоб дати ХАМАСу або Хезболлі".

Крім того, Трамп наголосив, що Байден залишиться при владі ще 9 місяців, що загрожує світу новою глобальною війною, адже Іран зможе отримати зброю, за словами колишнього президента США, за 60 днів.

"Знаєте, дев’ять місяців — це дуже довго. У вас є дуже хороші шанси в цей період мати Третю світову війну, тому що у нас є хтось, хто не виконує свою роботу належним чином", — сказав Трамп.

Також Трамп розкритикував Байдена і щодо внутрішньої політики США, зазначивши, що президент створив "безлад", а американські "кордони відкриті та незахищені".

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що Сенат США оприлюднив новий законопроєкт про допомогу Україні, однак республіканець та спікер Конгресу США завив, що він буде "мертвим після прибуття" на голосування.

Також "Коментарі" писали, що Дональд Трамп пояснив, чи підтримує пакет фінансової допомоги США для України.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини