Головна Новини Світ США Трамп і Байден перемогли від своїх партій у «супервівторок»: що це означає
commentss НОВИНИ Всі новини

Трамп і Байден перемогли від своїх партій у «супервівторок»: що це означає

Трамп і Байден стали ще ближчими до участі у президентських виборах у США

6 березня 2024, 07:17 comments1044
Поділіться публікацією:

5 березня президент США Джо Байден та колишній президент Дональд Трамп перемогли на змаганнях своїх партій у 15 штатах під час "супервівторка" у США. Як повідомляє портал "Коментарі", про це пише "Reuters".

Трамп і Байден перемогли від своїх партій у «супервівторок»: що це означає

Байден та Трамп. Фото: з відкритих джерел

Зазначається, що Дональд Трамп виграв голосування республіканців в Алабамі, Арканзасі, Колорадо, Мен, Північній Кароліні, Оклахомі, Теннессі, Техасі та Вірджинії, відкинувши колишнього посла в ООН Ніккі Хейлі, свого єдиного конкурента.

Як і очікувалося, що президент Байден піде на вибори від Демократичної партії, хоча є активісти, які виступають проти його сильної підтримки Ізраїлю.

Байден без жодних труднощів переміг в Алабамі, Арканзасі, Колорадо, Айові, Мен, Массачусетсі, Північній Кароліні, Оклахомі, Теннессі, Техасі, Вермонті та Вірджинії. Він також виграв голосування поштою в Айові.

Незважаючи на це, опитування громадської думки показують, що 81-річний Байден і 77-річний Трамп мають низькі рейтинги серед виборців.

Зазначимо, у "супервівторок" у США відбирали делегатів на з’їзд партій, де буде вирішено, кого висувати кандидатом у президенти на виборах 5 листопада.

Читайте також на порталі "Коментарі" – допомога Україні з боку США, на жаль, стала заручницею внутрішньополітичної боротьби у контексті намічених на листопад виборів. Спікер Палати представників (нижня палата парламенту) Майк Джонсон, підконтрольний екс-президенту Дональду Трампу (який, схоже, стане головним кандидатом від Республіканської партії), затягує процес винесення законопроекту про зовнішню допомогу до зали засідань. І це при тому, що Сенат підтримав цей документ ще у середині лютого. Що відбувається та чому? Які варіанти розвитку подій? Портал "Коментарі" із цими питаннями звернувся до експертів.

Також видання "Коментарі" повідомляло – що чекати на Україну від Трампа на чолі США: чи є ще шанс на отримання допомоги.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

ввв

6 березня 2024, 07:48

Да бидон не доживёт до выборов.Его черти в аду уже заждались.


Новини