Головна Новини Світ США Трамп і Гарріс все ж таки домовилися: стала відома дата дебатів
commentss НОВИНИ Всі новини

Трамп і Гарріс все ж таки домовилися: стала відома дата дебатів

За інформацією ABC News, дебати мають відбутися 10 вересня

9 серпня 2024, 07:50 comments1696
Поділіться публікацією:

Дональд Трамп та Камала Гарріс зустрінуться на дебатах в ефірі ABC News 10 вересня. Як повідомляє портал "Коментарі", про це повідомляє телеканал ABC News у соцмережі Х.

Трамп і Гарріс все ж таки домовилися: стала відома дата дебатів

Трамп та Гарріс. Фото: із відкритих джерел

"Дебати кандидатів у президенти, які пройшли відбір, пройдуть 10 вересня на телеканалі ABC News. Віце-президент Харріс та колишній президент Трамп підтвердили, що візьмуть участь у дебатах на ABC", — йдеться у повідомленні.

Читайте також на порталі "Коментарі" — президент США Джо Байден заявив, що не впевнений у мирній передачі влади у разі поразки Дональда Трампа на президентських виборах 2024 року.

Також видання "Коментарі" повідомляло – віце-президент США Камала Гарріс протягом липня зібрала на виборчу кампанію суму, вдвічі більшу за ту, яку зібрав кандидат від Республіканської партії Дональд Трамп. Про це повідомило видання Politico із посиланням на штаби кандидатів.

Так, у липні Гарріс зібрала $310 млн, а Трамп, який пережив замах під час мітингу в Пенсільванії, – $137 млн. Загальна скарбниця найімовірнішого кандидата від Демократичної партії склала $377 млн, що на $50 млн більше, ніж у Трампа.

У матеріалі йдеться, що приголомшливі підсумки Гарріс контрастують із сумою, пожертвуваною американцями чинному президентові США Джо Байдену, який 21 липня відмовився від участі у виборах.

За даними кампанії Гарріс, дві третини загальної суми в липні надійшло від донорів, які пожертвували вперше. При цьому більшу частину загальної суми було зібрано з пожертвувань у розмірі $200 або менше. У звіті також сказано, що спостерігалося зростання кількості внесків серед донорів так званого покоління Z та мільйонів, відданість яких Байден намагався завоювати.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини