Головна Новини Світ США Трамп має намір запустити власну соціальну мережу
commentss НОВИНИ Всі новини

Трамп має намір запустити власну соціальну мережу

Трамп уже веде переговори з декількома компаніями

21 березня 2021, 22:35
Поділіться публікацією:

Колишній президент США Дональд Трамп має намір повернутися в соціальні мережі — на цей раз зі власною платформою.

Трамп має намір запустити власну соціальну мережу

Дональд Трамп / Фото: forumdaily.com

Таку новину повідомив один з його радників політика Джейсон Міллер. За його словами, через 2-3 місяці Дональд Трамп запустить свою соцмережу, і це буде резонансна подія на ринку, яка повністю "змінить правила гри".

"Я думаю, що президент дійсно знає, в якому напрямку він хоче рухатися, ця нова платформа буде великою, і приверне десятки мільйонів людей", — зазначив Міллер

Також радник Дональда Трампа зазначив, що екс-президент США зараз співпрацює з декількома компаніями, які самі звернулися до нього з проханням про спільну роботу над соціальною мережею.

Міллер не надав ніяких додаткових подробиць, і ніяких коментарів від офіційних осіб з Trump Organization поки не надійшло.

Відзначимо, що колишній президент США був активним користувачем соціальних мереж, але в січні його заблокував Twitter, Facebook і Instagram, звинувативши в "підбурюванні до насильства", що спровокувало штурм Капітолію. Стримінговий сервіс Twitch також заблокував акаунт Трампа, який він використовував для трансляції мітингів.

Нагадаємо, що скандальний екс-президент США Дональд Трамп під час виступу у Флориді заявив, що може взяти участь в наступних виборах президента Америки. Він упевнений в тому, що легко здобуде перемогу в голосуванні.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що колишнього президента США Дональда Трампа можуть позбавити однієї з президентських привілеїв. Про що йде мова, дізнайтеся в нашому матеріалі.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини