Головна Новини Світ США Трамп хоче балотуватися втретє у президенти США - настрої політика
commentss НОВИНИ Всі новини

Трамп хоче балотуватися втретє у президенти США - настрої політика

Дональд Трамп переконаний, що зможе виграти наступні президентські вибори

1 березня 2021, 08:35
Поділіться публікацією:

Скандальний екс-президент США Дональд Трамп під час виступу у Флориді заявив, що може взяти участь в наступних виборах президента Америки. Про це пише видання Fox News.

Трамп хоче балотуватися втретє у президенти США - настрої політика

Дональд Трамп може піти на наступні вибори президента США - деталі. Фото: gazeta.ru

Окрім того, Дональд Трамп впевнений, що легко отримає перемогу на наступному голосуванні. Політик заявив і про його виграш президентської гонки у 2020 році.

Дональд Трамп під час виступу не забув згадати й свого опонента та конкурента. Політик назвав Джозефа Байдена "найгіршим президентом в історії США".

Під час виступу Дональд Трамп спростував чутки про те, що він може створити нову політичну партію. Колишній президент зазначив, що у нього вже є партія — Республіканська. Тому про створення ще однієї мови не йдеться.

Трамп упевнений, що республіканці на майбутніх виборах будуть "єдині, як ніколи".

Нагадаємо, що сенат США виправдав 45-го президента Дональда Трампа в другому історичному процесі щодо імпічменту. Попри цю перемогу політика, в нього залишилося багато юридичних проблем та скандалів. Які саме проблеми чекають на колишнього президента та чи зможе він з ними впоратися, читайте в нашому матеріалі.

Раніше повідомлялося, що 63-річний політик, губернатор штату Нью-Йорк Ендрю Куомо знову опинився у неприємній ситуації. Дві колишні помічниці стверджують, що губернатор поводився неналежним чином, ставив дивні запитання та завуальовано спонукав їх до сексу. Сам політик вважає, що лише виконував "функції наставника". Подробиці скандалу читайте в нашому матеріалі.

Також сайт "Коментарі" повідомляв, яке майбутнє чекає екс-президента Сполучених Штатів Америки.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини