Головна Новини Світ США Трамп може помилувати себе та уникнути слідства – адвокат
commentss НОВИНИ Всі новини

Трамп може помилувати себе та уникнути слідства – адвокат

Колишній американський президент Дональд Трамп може себе помилувати.

12 червня 2023, 13:35
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Адвокат і колишній федеральний прокурор Міністерства юстиції США Анкуш Хардорі вважає, що Дональд Трамп має два варіанти майбутнього: стати президентом або опинитись у в’язниці. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на видання Politico.

Трамп може помилувати себе та уникнути слідства – адвокат

Дональд Трамп. Фото з відкритих джерел

Через серйозність обвинувачень американський адвокат вважає, що Трампу завадить опинитись у в'язниці лише перемога на президентських виборах. Тоді Трамп може доручити прокурору припинити всі кримінальні справи проти себе. За словами Хардорі, якщо прокурор не погодиться це зробити, то Трамп його звільнить та буде шукати нового прокурора, який погодиться на таке рішення.

"Якими б важкими не здавалися звинувачення, ми дуже далекі від завершення цього процесу, який тепер стане центральним питанням кампанії 2024 року. Трамп у справжньому сенсі балотується, рятуючи своє життя", — вважає Анкуш Хардорі.

Хардорі стверджує, що федеральні звинувачення Трампа набагато серйозніші, ніж кримінальна справа, яку розглядали раніше на Мангеттені. У матеріалах слідства вказувалось, що Трамп виплатив порнозірці 130 тис. доларів та вказав це як юридичні послуги. У цій справі йому загрожує максимальне покарання до чотирьох років, однак нові федеральні звинувачення, які стосуються секретних документів мають максимальний термін 20 років.

Американський адвокат вказав на обвинувачення Трампа, які назвав серйозними, а висновок прокурорів "критичним та історичним юридичним документом", який відрізняється від заяв Трампа. У них колишній президент США стверджує про те, що став жертвою політичних опонентів.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що конкурент Трампа за крісло президента озвучив свою позицію щодо війни в Україні.

Також "Коментарі" писали, що над ведучим, який обізвав Зеленського можуть початись судові процеси.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Ігор

12 червня 2023, 12:55

Нарешті, цей не власник цієї війни, не буде грати на користь корумпованого Зла. Світ нарешті позбудеться юдеїв, які тримають його в залежності.


Новини