Головна Новини Світ США Над ведучим, який обізвав Зеленського можуть початись судові процеси
commentss НОВИНИ Всі новини

Над ведучим, який обізвав Зеленського можуть початись судові процеси

Компанія Fox News звинувачує Такера Карлсона у порушенні контракту. Напередодні американський ведучий опублікував скандальне відео.

8 червня 2023, 11:55 comments6249
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Американський ведучий Такер Карлсон випустив в ефір перший епізод свого шоу у якому звинуватив Україну у підриві Каховської ГЕС, обізвав Зеленського та вказав, що на Землю прилітали НЛО. Компанія Fox News, в якій працював Карлсон стверджує, що він порушив контракт. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на видання Axios.

Над ведучим, який обізвав Зеленського можуть початись судові процеси

Американський ведучий Такер Карлсон. Фото з відкритих джерел

У кінці квітня Такер Карлсон та Fox News домовились припинити співпрацю. Американська компанія уклала угоду з ведучим, за якою Карлсон отримуватиме 20 млн доларів на рік, проте не зможе працювати на конкурентів та розповсюджувати матеріали через інтернет, потокове чи цифрові засоби. Контракт між сторонами чинний до 2025 року. Попри контракт видання Axios зазначає, що Карлсон хоче побудувати власну медіаімперію.

7 червня Карлсон виклав 10-хвилинне відео у Twitter, підписавши його як перший епізод. На відео Карлсон використовуючи "маніпуляції та викривлення" звинуватив Україну у підриві Каховської ГЕС і обізвав Зеленського "щуроподібним" та "тупооким українським другом".

Відео за півтори доби отримало 100 млн переглядів. Серед тих, хто його поширив відео Карлсона виявився Ілон Маск, прихильники Трампа та російський представник в ООН.

Fox News зазначає, що таким чином Такер Карлсон порушив контракт і відповідне рішення відправила його адвокатам. Команда юристів Карлсона заперечує заяви телемережі та вказує, що Twitter не є конкурентом компанії.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що Лукашенко цинічно висловився щодо підриву Каховської ГЕС.

Також "Коментарі" писали про те, що Китай відреагував на підрив російськими військами дамби Каховської ГЕС на півдні України.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Ігор

8 червня 2023, 12:10

Щось дивне відбувається в Україні. Чим ближче поразка власників цієї війни з маразмом Байденом і їх юдейських ідеологів, тим більше шкоди зазнає Україна. Бене Боголюбському Солов'йову Шендеровичу Абрамовичу Єрмаку ... не вдалося втягти світ у велику війну. Зараз намагаються завдати найбільше шкоди і більше намародерити. Поки ще трохи часу лишається.


Новини