Головна Новини Світ США Трамп назвав причину, чому почалася війна в Україні: якої помилки припустився Байден
commentss НОВИНИ Всі новини

Трамп назвав причину, чому почалася війна в Україні: якої помилки припустився Байден

Трамп заявив, що Байдену не варто було обіцяти Україні членства в НАТО, тоді можна було б уникнути великої війни.

21 червня 2024, 15:24
Поділіться публікацією:

Чинний президент США Джо Байден ніколи не мав обіцяти Україні членства в НАТО. Своїми обіцянками він фактично підставив Україну, давши привід для розв'язання великої війни. Як передає портал "Коментарі", таку заяву в ефірі подкасту All In зробив колишній глава Білого дому та претендент на крісло президента США від Республіканської партії Дональд Трамп.

Трамп назвав причину, чому почалася війна в Україні: якої помилки припустився Байден

Дональд Трамп. Фото: із відкритих джерел

"Я вже 20 років чую, що якщо Україна піде до НАТО – це буде реальною проблемою для Росії. Я чув це довгий час. Я думаю, що саме тому ця війна розпочалася", – заявив Дональд Трамп.

За його словами, Джо Байден постійно говорив про неправильні речі, і одна з неправильних речей – він сказав, що Україна увійде до НАТО.

"Коли я чув, як він каже, я думав: цей хлопець розпочне війну", — зазначив Дональд Трамп.

Колишній президент США вкотре заявив, що, якби він залишався президентом США, повномасштабна війна Росії не розпочалася б.

"Чотири роки ніхто навіть не говорив, що Росія піде на Україну.  Цього б ніколи не сталося. Росія не збиралась нападати на Україну. Як тільки я пішов (з Білого дому), вони почали шикуватись біля кордонів. І я подумав, що Путін, мабуть – він хороший переговірник – я думав, що він робить це з метою переговорів. Тоді зненацька вони напали… Байден говорив протилежне до того, що, я думаю, він мав казати. Речі, які він говорив і досі говорить – вони божевільні", – сказав Трамп.

Читайте також на порталі "Коментарі" — у Сенаті США запропонували визнати Росію державою-спонсором тероризму через підписання угоди про партнерство між РФ та Північною Кореєю та поглиблення військової співпраці. Про це заявили сенатори від обох провідних партій Конгресу США, репрезентуючи відповідний законопроект.

Також видання "Коментарі" повідомляло – Дональд Трамп негативно висловився на адресу України: цього разу не сподобалося екс-президенту.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини