Головна Новини Світ США Трамп не передає необхідну інформацію новій адміністрації - Байден
commentss НОВИНИ Всі новини

Трамп не передає необхідну інформацію новій адміністрації - Байден

Новообраний президент США Джо Байден звинувачує політичне керівництво міністерства оборони США та одне з управлінь Білого дому в перешкоджанні передачі справ його адміністрації

29 грудня 2020, 07:25
Поділіться публікацією:

Обраний президент США Джо Байден заявив, що керівництво Пентагону, а також одне з ключових управлінь Білого дому перешкоджають передачі справ новій адміністрації. За його словами, нова влада не отримує необхідну інформацію.

Трамп не передає необхідну інформацію новій адміністрації - Байден

Фото: foodandmood.com.ua

Про це він заявив під час прес-конференції.

"Зараз ми просто не отримуємо всієї необхідної інформації з ключових питань національної безпеки від адміністрації, яка йде", — йдеться в повідомленні.

Як вважає переможець президентських виборів, такі дії адміністрації Дональда Трампа — прояв безвідповідальності.

Байден підкреслив, що його кабінет потребує розуміння поточного стану справ, зокрема про дії військових США у світі та операцій щодо стримування ворожих проявів.

"Нам потрібна повна інформація про планування бюджету, що проводиться в міністерстві оборони та інших відомствах", — заявив опонент Трампа.

Він також вважає, що не можна допустити, щоб суперник скористався будь паузою в період зміни адміністрацій.

Нагадаємо, мер Лос-Анджелеса Ерік Гарсетті заявив в четвер, що відхилив пропозицію працювати в адміністрації обраного президента Джо Байдена, щоб зосередитися на місті, яке бореться з рекордними сплесками пандемії коронавірусу. Гарсетті, демократ, який згадувався як можливий кандидат на пост міністра транспорту в адміністрації Байдена, сказав, що з ростом числа інфекцій, госпіталізацій і смертей в другому за величиною місті Америки, він вважає, що йому необхідно залишитися на посаді мера. "Я дуже чітко сказав адміністрації Байдена... Мені потрібно бути тут зараз. Я хочу бути тут, і я буду тут", — сказав Гарсетті репортерам під час прес-конференції, яка транслювалася в прямому ефірі з його будинку.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини