Головна Новини Світ США Трамп підвищує ставки: екс-президент дав нову обіцянку про завершення війни в Україні
commentss НОВИНИ Всі новини

Трамп підвищує ставки: екс-президент дав нову обіцянку про завершення війни в Україні

Трамп дав обіцянку, що закінчить війну в Україні ще до того, як зайде до Білого дому

22 січня 2024, 08:52 comments1135
Поділіться публікацією:

Епатажний представник від Республіканської партії та колишній президент США Дональд Трамп пообіцяв у разі перемоги на виборах зупинити війну в Україні ще до своєї інавгурації. Свою обіцянку політик озвучив на зустрічі із прихильниками у Нью-Гемпширі.

Трамп підвищує ставки: екс-президент дав нову обіцянку про завершення війни в Україні

Дональд Трамп. Фото: з відкритих джерел

Дональд Трамп заявив, що знає, як покласти край війні ще до того, як офіційно увійде до Овального кабінету.

"Ще до того, як я зайду до Овального кабінету, і через деякий час після того, як ми виграємо президентські вибори, я врегулюю цю жахливу війну між Росією та Україною. Я її врегулюю. Я знаю Путіна, я знаю Зеленського дуже добре, я знаю обох. Ми врегулюємо це, це потрібно врегулювати. Це кровопролиття зараз там. Відновимо мир за допомогою рішучості", — заявив республіканець.

За його словами, Європі доведеться збільшити витрати на Україну в рівній мірі зі США, зараз вони непорівнянні. Він дорікнув Європі, яка дала Україні в 10 разів менше грошей, ніж США.

Зазначимо, тим часом, головний конкурент Дональда Трампа від Республіканської партії Рон ДеСантіс зняв свою кандидатуру з президентських виборів у США. Політик пояснив своє рішення тим, що його кампанія не має чіткого шляху до президентського успіху.

"Якби я міг щось зробити для сприятливого результату, більше зупинок, більше інтерв'ю, я зробив би це, але я не можу просити наших прихильників добровільно витрачати свій час і жертвувати свої ресурси, якщо у нас немає чіткого шляху до перемоги. Відповідно , сьогодні я зупиняю свою кампанію", — сказав ДеСантіс.

Читайте також на порталі "Коментарі" — що з рейтингом Байдена і чи вдалося Трампу стати лідером напередодні праймеріз у США: опитування.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини