Головна Новини Світ США Трамп потрапив у фінансову пастку: що загрожує кандидату в президенти США
commentss НОВИНИ Всі новини

Трамп потрапив у фінансову пастку: що загрожує кандидату в президенти США

Дональд Трамп немає достатньо грошей, щоб сплатити заставу за рішенням суду Нью-Йорка. Кандидату в президенти США загрожує конфіскація майна.

19 березня 2024, 08:20 comments1811
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Колишньому президенту США Дональду Трампу загрожує конфіскація майна, оскільки він не може внести заставу на суму 464 мільйони доларів. Такий штраф Трамп має сплатити за рішенням суду через шахрайство з його компанією Trump Organization.

Трамп потрапив у фінансову пастку: що загрожує кандидату в президенти США

Дональд Трамп. Фото з відкритих джерел

У лютому суд Нью-Йорка засудив Trump Organization до штрафу в розмірі 464 мільйонів доларів за багаторічне завищення вартості активів компанії. Метою таких дій компанії були маніпуляції для отримання позик та кредитів у фінансових установах. Трамп попросив призупинити виконання вироку до розгляду апеляції, але для цього він повинен внести заставу на повну суму вироку до наступного тижня.

Адвокати Трампа визнали, що забезпечити такий захист "практично неможливо". Усі страхові компанії, до яких вони звернулися, відмовили Трампу. Страхові компанії не хочуть брати нерухомість під заставу, а натомість вимагають готівку.

У заяві адвокатів Трампа йдеться: "Хоча Trump Organization має сильну ліквідну позицію, у неї немає 1 мільярда доларів готівкою". Адвокати Трампа оцінюють вирок і звільнення під заставу як "вкрай непропорційні" і подають клопотання про дозвіл внести нижчу заставу.

Якщо суд не погодиться на ці зміни або не продовжить термін, Трампу доведеться виплачувати штраф з 25 березня. Генеральний прокурор Нью-Йорка Летиція Джеймс заявила, що готова почати конфіскацію активів Трампа, якщо у колишнього президента закінчаться готівка.

У березні Дональд Трамп вже вносив заставу у розмірі 91,6 млн доларів в іншій справі, яка стосується у наклепі журналістки. Трамп оскаржує рішення, де він принижував журналістку, заперечуючи факт сексуального насильства над нею.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що Дональд Трамп саркастично похвалив Володимира Зеленського.

Також "Коментарі" писали про неоднозначну заяву Трампа, у якій він пригрозив кров’ю, якщо програє вибори у США.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини