Головна Новини Світ США Трамп саркастично похвалив Зеленського
commentss НОВИНИ Всі новини

Трамп саркастично похвалив Зеленського

Дональд Трамп заявив, що ніколи б не зміг зробити того, що зробив Володимир Зеленський. За його словами президент України у цьому плані кращий багатьох.

17 березня 2024, 11:05 comments1555
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Лідер республіканців Дональд Трамп заявив, що президент України Володимир Зеленський є "найбільшим продавцем". Таким чином Трамп відреагував на допомогу, яку отримувала Україна від США для протистояння з Росією.

Трамп саркастично похвалив Зеленського

Дональд Трамп. Фото з відкритих джерел

Кандидат в президенти США Дональд Трамп виступив в Огайо, де саркастично похвалив Володимира Зеленського.

"Зеленський — найбільший продавець в історії. Кожен раз, коли він приїжджає в країну, він йде з 50 або 60 мільярдами доларів", — сказав Трамп та додав, що президент України кращий за нього у цьому.

Таким чином Трамп вимагає від Конгресу США не схвалювати пакет допомоги Україні, який передбачає виділення 60 млрд доларів. Крім того, лідер республіканців вимагає повернути американські гроші від України.

Зазначимо, що, попри слова Дональда Трампа про 50-60 млрд допомоги від США, Україна у 2022 році отримала близько 22 млрд доларів, а у 2023 – 25 млрд. Таким чином загальна допомога США з початку повномасштабного вторгнення становить близько 47 млрд доларів. 

Володимир Зеленський з 24 лютого 2022 року здійснив три візити до США: у грудні 2022, у вересні  та грудні 2023 року.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що Дональд Трамп пригрозив кров’ю, якщо програє президентські вибори у США. Крім того, лідер республіканців вважає, що перемога Байдена означатиме, що у США більше не відбудуться вибори.

Також "Коментарі" писали, що в одному з виступів Дональд Трамп назвав винного у початку війни в Україні. За його словами, відповідальність у війні в Україні та конфлікті на Близькому Сході лежить на Джо Байдені. Трамп вважає, що цих подій не сталось, якби він був президентом США.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Ігор

17 березня 2024, 11:29

Молодець Трамп! Не можна підтримувати Баригу на крові. Так само як з грошима він і війну привів в Україну. Досить виховувати мільйони паразитів які живуть старим не бажають змінюватись і ховаються за спинами черні.


Новини