Головна Новини Світ США Трамп продовжує нагнітати: екс-президент США дав прогноз – чим закінчиться війна в Україні
commentss НОВИНИ Всі новини

Трамп продовжує нагнітати: екс-президент США дав прогноз – чим закінчиться війна в Україні

Дональд Трамп вважає, що Путін зрештою захопить усю Україну

3 квітня 2023, 11:32 comments2392
Поділіться публікацією:

45-й президент США Дональд Трамп уже прославився низкою скандальних заяв щодо війни в Україні. Ек-глава Білого дому вже заявляє, що йому знадобиться цілодобово, що посадити за стіл переговорів Володимира Зеленського та Володимира Путіна, завершивши війну в Україні. Тепер же в інтерв'ю Fox News один з лідерів Республіканської партії заявив, що російський диктатор Путін врешті-решт захопить всю територію України.

Трамп продовжує нагнітати: екс-президент США дав прогноз – чим закінчиться війна в Україні

Дональд Трамп. Фото: з відкритих джерел

"Я чудово з ним (Ред. – Путіним) порозумівся. Якби я був президентом, Путіну було б набагато краще, тому що він би не вторгся в Україну. Втім, зрештою він захопить всю Україну", — заявив екс-президент США.

Зазначимо, Дональд Трамп у понеділок має вилетіти з Флориди до Нью-Йорка, щоб у вівторок постати перед судом для пред'явлення йому звинувачень у справі про гроші за мовчання порнозірки Стормі Деніелс. Відкриття кримінальної справи проти Дональда Трампа робить його першим главою Білого дому (нехай навіть колишнім), проти якого буде офіційно порушено кримінальну справу. Йдеться про приховані виплати під час президентської кампанії 2016 року. Слідство вважає, що Трамп заплатив порноакторці і колишній моделі Playboy Стормі Деніелс 130 тисяч доларів за мовчання про їхні сексуальні стосунки. Сам Трамп назвав звинувачення фальшивим та корупційним. Про що говорить те, що відбувається в США? Чи може це якось вплинути на Україну? Видання "Коментарі" із цими питаннями звернулося до експертів.

Читайте також на порталі "Коментарі" — чи може Україна втратити підтримку США – як розуміти заяви Трампа, що насторожують.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини