Головна Новини Світ США Трамп проти Гарріс: як змінились шанси на перемогу
commentss НОВИНИ Всі новини

Трамп проти Гарріс: як змінились шанси на перемогу

Зняття Джо Байдена з президентських виборів повернуло шанси демократів на перемогу на місяць назад, проте Трамп продовжує бути лідером.

23 липня 2024, 16:30
Поділіться публікацією:
Автор:
avatar

Slava Kot

Після оголошення Джо Байдена про зняття з президентських виборів, головною конкуренткою Дональда Трампа стала віцепрезидентка Камала Гарріс. Ресурс Polymarket, який передбачив, що Байден не буде брати участь у виборах підрахував шанси на перемогу Трампа та Гарріс у президентських перегонах.

Трамп проти Гарріс: як змінились шанси на перемогу

Дональд Трамп та Камала Гарріс. Фото з відкритих джерел

Згідно з прогнозами Polymarket Дональд Трамп має 65% шансів на перемогу на президентських виборах. Ці показники залишаються майже незмінними з моменту дебатів між Трампом та Байденом. А от показники Байдена тоді різко впали з 35% до 15%.

Polymarket оцінює шанси на перемогу Камали Гарріс на рівні 32%. Показники віцепрезидентки за останні кілька днів зросли на 3 відсоткових пункти.

Трамп проти Гарріс: як змінились шанси на перемогу - фото 2

Шанси на перемогу на президентських виборах у США

Таким чином, наразі вихід Джо Байдена повернув ситуацію на місяць назад, коли демократи мали трохи понад 30% шансів на перемогу на виборах президента США. Участь Камали Гарріс не дає значних зрушень у рейтингу Трампа, однак експерти вказують, що за кілька місяців ситуація може змінитись.

Polymarket за кілька днів до оголошення про вихід Байдена з президентських перегонів давав 60% шансів на розвиток таких подій. Крім того, ресурс передбачає на 56%, що Джо Байден зможе закінчити свій президентський термін.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв ключові заяви віцепрезидентки Камали Гарріс про Україну.

Також "Коментарі" писали про те, що Трамп фінансово підтримував кампанії Камали Гарріс. Дональд Трамп двічі здійснював грошові перекази під час спроби Гарріс обратись прокурором у 2011 та 2013 роках.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини