Головна Новини Світ США Трамп прямо відповів, чи справді у нього добрі стосунки з Путіним
commentss НОВИНИ Всі новини

Трамп прямо відповів, чи справді у нього добрі стосунки з Путіним

Трамп знову похвалився "добрими" відносинами з Путіним і підкреслив, що якби він був президентом США повномасштабного вторгнення в Україну, не сталося б

17 липня 2024, 13:45
Поділіться публікацією:

Кандидат у президенти США від Республіканської партії Дональд Трамп вкотре вихвалявся "добрими" відносинами з російським диктатором Володимиром Путіним. Політик вкотре повторив тезу про те, що за його правління російські загарбники не вдалися б до повномасштабного вторгнення в Україну. Як повідомляє портал "Коментарі", таку заяву Дональд Трамп зробив в інтерв'ю "Bloomberg".

Трамп прямо відповів, чи справді у нього добрі стосунки з Путіним

Дональд Трамп. Фото: із відкритих джерел

"Ми з Путіним дуже добре ладнали, у нас були добрі стосунки... Він би ніколи не поліз в Україну. Я говорив: "Ніколи, ніколи не лізь в Україну", — заявив Дональд Трамп.

Зокрема, політик звинуватив чинного голову Білого дому Джо Байдена у безпеці у світі, яка, як він вважає, може "завершитися Третьою світовою війною".

За його словами, за його правління нібито не було жодних воєн, крім ІДІЛ.

У тому числі він висловив невдоволення введенням санкційних обмежень і заявив: "те, що ми робимо з санкціями, — ми відштовхуємо всіх від себе".

Дональд Трамп звинуватив Джо Байдена і в тому, що останній нібито сприяв об'єднанню Росії та Китаю з Іраном та Північною Кореєю.

Республіканець також переконаний, що Тайвань нібито має платити Штатами за оборону.

"Тайвань нічого нам не дає. Тайвань розташований за 9500 миль від США і за 68 миль від Китаю", — додав політик.

Читайте також на порталі "Коментарі" — Трамп готовий до переговорів із РФ щодо війни в Україні: на яку поступку може піти.

Також видання "Коментарі" повідомляло — кандидат у президенти США Дональд Трамп прокоментував можливість послаблення санкцій проти Росії. Колишній глава Білого дому заявив, що не є прихильником обмежень. Таку заяву політик та бізнесмен зробив в інтерв'ю для Bloomberg.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини