Головна Новини Світ США Трамп розповідав про свою розмову із Зеленським
commentss НОВИНИ Всі новини

Трамп розповідав про свою розмову із Зеленським

За інформацією NYT, Трамп розповідав австралійському мільярдеру зміст розмови із Зеленським

23 жовтня 2023, 07:30
Поділіться публікацією:

Колишній президент США Дональд Трамп ділився із австралійським мільярдером Ентоні Праттом змістом розмови з українським президентом Володимиром Зеленським. Як передає портал "Коментарі", про це пише The New York Times.

Трамп розповідав про свою розмову із Зеленським

Дональд Трамп. Фото: із відкритих джерел

Зазначається, що в ході розслідування справи про "секретні файли" Пратт заявив, що Трамп розповідав йому деякі подробиці про переговори із Зеленським, а також із лідером Іраку. Причому це була та інформація, яку раніше не писали ЗМІ і сам Трамп про це нікому не розповідав.

"Цього ще навіть не було в новинах, а він сказав: "Я щойно розбомбив Ірак. Президент Іраку подзвонив мені і сказав: "Ти щойно порівняв із землею моє місто". А я сказав йому: "Добре, що ти збираєшся з цим робити?", — передав Пратт суть розмови з Трампом.

Крім того, Трамп розмовляв із Праттом про переговори із Зеленським у вересні 2019 року, коли екс-глава Білого дому намагався схилити українського президента допомогти йому здобути перемогу на виборах шляхом тиску на головного його конкурента Джо Байдена.

Трамп підтвердив, що такі розмови мали місце, проте його адвокат заявив, що "на записах не вистачає контексту".

Читайте також на порталі "Коментарі" — екс-президент США Дональд Трамп гнівно висловився на адресу прем'єр-міністра Ізраїлю Біньяміна Нетаньяху і водночас фактично похвалив терористів "Хезболли", назвавши їх дуже розумними.

Також видання "Коментарі" повідомляло – Дональд Трамп заявив, що погодиться стати спікером Палати представників, але при цьому уточнив, що обійме цю посаду лише "на короткий час". Політик вважає, що він зможе зробити все необхідне, щоб американська криза припинилася.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини