Головна Новини Світ США Трамп розповів про долю війни в Україні, якщо його оберуть президентом
commentss НОВИНИ Всі новини

Трамп розповів про долю війни в Україні, якщо його оберуть президентом

Імовірний кандидат у президенти США заявив, що питання російсько-української війни є для нього "дуже болючим"

18 березня 2024, 08:05
Поділіться публікацією:

Колишній глава Білого дому та ймовірний кандидат у президенти США від Республіканської партії Дональд Трамп сподівається, що йому не доведеться щось вирішувати щодо російсько-української війни, якщо він переможе на виборах. Як передає портал "Коментарі", про це він заявив в ефірі Fox News.

Трамп розповів про долю війни в Україні, якщо його оберуть президентом

Дональд Трамп. Фото: із відкритих джерел

Дональда Трампа запитали, чи продовжить він допомагати Україні зброєю та чи дозволить у разі чого Росії окупувати українські території.

На це екс-президент США відповів лаконічно: "Сподіваюся, що до цього не дійде".

За словами представника Республіканської партії, доти, доки він візьме на себе повноваження президента, пройде багато часу, понад дев'ять місяців. Дональд Трамп переконаний, що для війни та політики це "вічність".

Дональд Трамп підкреслив, що питання російсько-української війни є для нього "дуже болючим", оскільки якби він був президентом, "Путін ніколи б не зважився на вторгнення".

"Якби у нас був справжній лідер, Путін би ніколи цього не зробив. Пам'ятаєте, він не робив цього упродовж років, і не було ніякої реальної загрози, що він це зробить. Я говорив з Путіним, я казав: "Ти не можеш цього зробити". Якби я був президентом, люди жили б, і всі ці чудові міста, культура… Їх ніщо не може замінити", – сказав американський екс-президент.

Також видання "Коментарі" повідомляло – Дональд Трамп розповів повністю вигадану історію про те, як він нібито перехитрив своїх опонентів-демократів, оприлюднивши "запис" телефонної розмови з президентом України Володимиром Зеленським у 2019 році, який став ключовим фактором першого імпічменту Трампа.

Читайте також на порталі "Коментарі" — Дональд Трамп заявив, що президент України Володимир Зеленський є "найбільшим продавцем". Таким чином Трамп відреагував на допомогу, яку отримувала Україна від США для протистояння з Росією.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини